Stefan Mross: „Jeg er manager for min kone”

Stefan Mross og Anna-Carina Woitschack er et af schlagerens absolutte drømmepar. Men ikke kun privat, men også fagligt harmonerer de to: For som Stefan Mross afslørede i et interview, er han nu tilsyneladende endda manager for Anna-Carina.

Stefan Mross støtter Anna-Carina som manager

I går overtog Stefan Mross ledelsen af ​​”Schlager Radio SchlagerHammer” i Oranienburg. Hans kone Anna-Carina Woitschack skulle oprindeligt moderere arrangementet. Men hun var på det tidspunkt med ved den femte optagelse af RTL2-showet “Skate Fever – Stars auf Rollerskate” og kunne derfor ikke deltage i arrangementet. Normalt ville Stefan Mross være her ved sin kones side, som han afslørede i et eksklusivt interview: “Jeg er i Köln hver uge og ser træningssessionerne.” Men hvad næppe nogen ved: Stefan Mross støtter ikke kun sin kone som en mand, men også som manager!

Foto: RTLZWEI

Stefan Mross: “Jeg er bare meget stolt af hende”

Dette blev afsløret for os af “Immer wieder sonntags”-moderatoren ved gårsdagens “Schlagerhammer” Open Air: “Jeg har arbejdet meget i løbet af ugen. Jeg står også for manager for min kære kone – sammen med vores team.  Vi er på en fire-ugers salgsfremmende rejse for vores nye cd. Vi er faktisk et andet sted hver dag, men gudskelov er vi sammen igen. […] Nu er vi lidt adskilt i øjeblikket, men det er også okay. […] Hun er en talentfuld, meget god kunstner, hvis jeg må sige det sådan fra et managementssynspunkt. Jeg er bare meget, meget stolt af hende.” Men man kan se det på Stefan Mross i dette øjeblik: Han er ikke kun stolt ud fra et “managementssynspunkt“, men også over, at han kan have så stor en kvinde ved sin side. Hvor fint!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse