Stefan Mross: Fra Anna-carina Woitschak til Eva Luginger – 12 måneders kronologi

Normalt ser vi i slutningen af et år tilbage på de forgangne måneder. Men nogle gange kræver særlige omstændigheder og udviklinger en anden tilgang. Det er nu omkring et år siden, at de første rygter om en krise mellem Stefan Mross og Anna-Carina Woitschack dukkede op. Meget har ændret sig siden da – både i Stefans privatliv og i hans karriere. Ved hjælp af medierapporter ser vi tilbage på et begivenhedsrigt år i sangerens og studieværtens liv.

September 2022: Ægteskabskrise og rygter

Ifølge kollegerne på Bunte.de gennemgik Stefan Mross og Anna-Carina Woitschack en svær fase i deres ægteskab. Der gik rygter om, at Anna-Carina havde en affære med en anden tv-stjerne, men det blev benægtet af dem begge. Det blev rapporteret på MDR, at Anna-Carina hovedsageligt har været solo på det seneste, hvilket har ført til spændinger i hendes ægteskab.

Oktober 2022: Fælles optrædener og spekulationer

I oktober sagde MDR, at parret trods rygterne og spændingerne havde været på scenen sammen. Men Bild spekulerede i, om deres kærlighed kun var for syns skyld. Som vi ved i dag, viste det sig at være sandt.

November 2022: Afslutningen på en kærlighedsaffære

I november blev separationen officiel. Ifølge kollegerne fra Stern ramte bruddet Stefan dybt. MDR rapporterede, at parret havde afbrudt kontakten med hinanden.

December 2022: Eftervirkningerne af separationen

Ifølge kollegerne fra Stern var separationen følelsesmæssigt meget belastende for Stefan Mross. På MDR blev det rapporteret, at de to undgik hinanden efter bruddet, og der var ingen tegn på forsoning.

Januar 2023: Nye afsløringer og beskyldninger

I januar åbnede Anna-Carina op over for Watson om årsagerne til deres brud. Hun understregede, at hun ikke havde været Stefan utro, ifølge Stern. Men bruddet så også ud til at få professionelle konsekvenser, da Stefan aflyste flere dates med Anna-Carina, ifølge Merkur.

Februar 2023: En ny begyndelse

I februar rapporterede MDR, at Stefan ikke længere var alene hjemme, fordi gravhundedamen Loona flyttede ind hos ham. Anna-Carina Woitschack talte med SWR om de virkelige årsager til deres separation. I interviewet fortalte hun om sit ægteskab med den kendte popstjerne og studievært og de omstændigheder, der i sidste ende førte til deres separation. Hun understregede, hvordan hun har det i dag i sit nye forhold, og hvordan hun går sine egne veje.

Marts 2023: Kontroverser og beslutninger

En hændelse på et hotel skabte overskrifter, da Stefan Mross ifølge Watson blev fornærmet på et hotel og derefter angiveligt brød sammen. Efter et bødeforlæg var ARD’s beslutning om Stefan Mross endelig, ifølge Watson.

April 2023: En ny kærlighed blomstrer

I april sker der noget nyt i Stefans kærlighedsliv. Ifølge kolleger på MDR har Stefan fundet en ny kærlighed i Eva Luginger. Parret gav et interview sammen og understregede, at de føler sig som en familie. Efter en time-out meldte Stefan tilbage med en klar udmelding, ifølge Watson.

Maj 2023: Karriereskift og beskyldninger

I maj blev det rapporteret, at Stefan havde fundet en ny turnépartner, som rapporteret på MDR. Anna-Carina kom med alvorlige beskyldninger mod Stefan og talte om et alkoholproblem, som det blev rapporteret på MDR. Stefan og hans nye kæreste Eva Luginger talte om deres fremtidsplaner, som rapporteret af Merkur. I interviewet bekræftede de, at de nu bor sammen og er flyttet ind i Stefans gamle hus. Dette hus er dog allerede blevet solgt, og parret leder efter et nyt hjem, helst i nærheden af Stefans mor. Eva understregede, at de allerede føler sig som en familie, selvom hun ikke selv ønsker at få børn. Hun kommer godt ud af det med Stefans tre børn. På spørgsmålet om et muligt bryllup svarede Stefan, at han ikke var sikker på, om han ville gifte sig en fjerde gang, men at han var åben for alt.

Juni 2023: Et kig ind i fremtiden

I juni gav Stefan glimt af sit liv med sin nye kærlighed Eva, som rapporteret af Merkur.

Juli 2023: Tilbageblik og beskyldninger

I juli så SWP tilbage på årsagerne til Stefan og Anna-Carinas kærlighedsbrud. Stefan udtalte sig til SWR og understregede, at de havde forsøgt at ødelægge ham.

På trods af en fælles fortid og et barn talte Stefan ikke længere med Stefanie Hertel, ifølge Merkur. Stefanie Hertel og Stefan Mross var engang drømmeparret par excellence. De var drømmeparret i årevis, glædede sig over fødslen af datteren Johanna i 2001 og blev gift i 2006. Men ved en genforening i juli 2023-udgaven af “Immer wieder sonntags” viste mødet mellem de to stjerner sig at være usædvanligt koldt. Da Stefan præsenterede sin tidligere kærlighed, understregede han, at han havde kendt Stefanie i mange år, men uden at gå i detaljer om deres fælles fortid eller deres datter Johanna. Efter deres optræden i showet blev der ikke udvekslet flere ord mellem de to, hvilket tyder på et anstrengt forhold.

August-september 2023: Et nyt kapitel og en genforening

I sensommeren skete der en bemærkelsesværdig udvikling i Stefan Mross’ liv. På en schlagerfestival stod Stefan Mross og hans eks Anna-Carina Woitschack på samme scene, men med en tidsforsinkelse. Anna-Carina kunne ikke lade være med at komme med en humoristisk bemærkning til Stefan, som rapporteret af TZ. Hun sagde: “Jeg har hørt, at det virkelige højdepunkt allerede er sket i dag. Stefan Mross optrådte jo allerede i eftermiddags.” Mens Stefan Mross ikke kommenterede sin eks under festivalen, viste Anna-Carina humor og refererede til sin eks-partner.

Der var også vidunderlige nyheder fra Stefan, som han ifølge OK Magazine gjorde officielle. En genforening med hans eks var nært forestående, og der var spekulationer om, hvordan Stefan ville reagere. På den pågældende festival undgik begge et direkte møde. Stefan optrådte allerede om eftermiddagen, mens Anna-Carina først havde sin optræden om aftenen. Interessant nok brugte begge det samme omklædningsrum, men på forskellige tidspunkter, som rapporteret af Merkur.

Så det sidste år har uden tvivl været et af de mest turbulente i Stefan Mross’ liv. Fra hans brud med Anna-Carina Woitschack til hans nye forhold til Eva Luginger – medierne var der altid. På trods af alle op- og nedturene har Stefan Mross vist, at han er klar til at komme videre og starte et nyt kapitel i sit liv.

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse