Stefan Mross & Anna-Carina Woitschack: Udenlandsk flirt nej, ægteskabskrise ja

I flere måneder har Anna-Carina Woitschack haft meget travlt med sit engagement i det nye tv-program “Skate Fever”. Hun pendler konstant mellem Rust og Köln – en sand prøvelse for hende og hendes mand Stefan Mross. Og nu rapporterer flere medier også om en påstået flirt med “Love Island”-stjernen Adriano Salvaggio. Hvad siger Anna-Carina om dette?

Stefan Mross & Anna-Carina Woitschack: skygger i paradis?

Senest siden brylluppet, der fandt sted direkte på tv i 2020 foran et millionpublikum med Florian Silbereisen, var Anna-Carina og Stefan schlagerens nye drømmepar for mange.

Sammen går de igennem tykt og tyndt – det være sig til forestillinger eller til “Immer wieder sonntags”, hvor Anna-Carina fik sit eget afsnit med stjernekøkkenet i år. Stefan Mross fortalte os for nylig, at han støtter sin kone som manager. Men nu samler skygger sig i paradis.

Anna-Carina Woitschack sørger for klarhed

Som “BILD” vil vide, siges det, at Anna-Carina Woitschack og hendes “Skate Fever”-kollega Adriana Salvaggio knækkede. Det afviste sangerinden dog over for avisen: ”Adriano er et rart menneske og en dejlig kollega, men der skete selvfølgelig ikke noget mellem os. Jeg er en gift kvinde, og jeg ville aldrig være Stefan utro. Ligesom han ikke vil være det for mig.”

Hendes engagement i det nye tv-program ser dog åbenbart ud til at være skadeligt for ægteskabet, som Anna-Carina nu indrømmede over for “BILD”: “De sidste par måneder har bestemt ikke været lette. Stefan kunne ikke klare, at jeg ofte rejste alene på arbejde. Vi plejede at være sammen dag og nat, og Stefan kan ikke være alene. Desværre truede dette med at vende tilbage til gamle adfærdsmønstre.

Kan I overvinde krisen?

Hermed indikerer Anna-Carina de svære tider, der ligger bag hendes mand. For noget tid siden understregede Stefan Mross, at hun var en engel, der reddede hans liv. Før deres forhold drak og røg han for meget.

Er der risiko for tilbagefald? Anna-Carina er sikker på fremtiden: “Stefan lovede mig at arbejde på sig selv. Jeg er sikker på, at vores kærlighed vil komme stærkere ud af denne krise. Men det tager selvfølgelig tid.”

Vi ønsker dem begge alt det bedste – det ville være ærgerligt, hvis schlageren mistede sådan et drømmepar.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse