Stefan Mross & Anna-Carina Woitschack: Sådan var deres første tv-dokumentar

Foto: SWR/ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Den 6. juni kunne millioner af seere se direkte live, da sanger og programleder Stefan Mross sagde “ja” til sin Anna-Carina i programmet “Schlagerlovestory”. En uge senere udsendte SWR den første dokumentar om det nygifte par med titlen “Bühne frei für die Liebe – Stefan und Anna-Carina heiraten”. Informationsindholdet i denne rapport var afbalanceret.

I den 30 minutter lange dokumentar gav de nygifte eksklusive indsigt i deres liv: Hvornår har begge udviklet lidenskaben til at foretrække at rejse med deres egen autocamper? Kendte Anna-Carina allerede sin mand fra tv? Hvor var brudekjolen fra? Alle disse spørgsmål blev besvaret i et interview med bl.a. Stefan Mross og Anna-Carina.

Seeren fandt f.eks. Ud af, at Anna-Carina allerede havde optrådt adskillige i programmet “Immer wieder sonntags”, før hun blev kendt. I løbet af denne periode mødtes de to mere på niveau med deres kolleger uden at indse, at denne glade lykkelige afslutning ville ske.

Hansy Vogt siger: “Det er det rigtige valg”

Hansy Vogt, selv entertainer og frontman i gruppen “Die Feldberger”, er især kendt af publikum på “Immer wieder sonntags” på grund af hans optrædener som Wäber.

Da han selv er en af ​​Stefan Mross ‘bedste venner, kunne han ikke gå glip af “Årets schlager bryllup”. I dokumentaren finder vi ud af, hvordan Stefan i tredje forsøg fandt den rigtige kvinde ved sin side i Anna-Carina.

“Bühne frei für die Liebe – Stefan und Anna-Carina heiraten” er en dokumentar, der kort og godt kendetegner de nygiftes sti.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse