Stefan Mross & Anna-Carina Woitschack: “Jeg tror, at vi nok tager en pause i et stykke tid”.

Det var et succesfuldt år på det professionelle plan for Stefan Mross og Anna-Carina Woitschack. “Immer wieder sonntags” opnåede førsteklasses ratings, og Anna-Carinas nye album “Lichtblicke” gik ind på den officielle hitliste som nummer 5 – en rekord for den 30-årige! I hendes privatliv har der imidlertid været mørke skyer på det seneste, rygterne om en mulig separation er i kog. Interviewene afvises derfor i øjeblikket, men parret gjorde dog en undtagelse for “smago.de” – og afslørede mere om deres fremtid.

Stefan Mross & Anna-Carina Woitschack: Åndenløs gennem året

Der er ingen tvivl om, at Anna-Carina Woitschack og Stefan Mross havde et tætpakket program i 2022. Utallige live-datoer, albumpromotionsturné, “Immer wieder sonntags”, Anna-Carina’s engagement i “Skate Fever” og så også vært for “Schlagerhammer”, hvor Stefan vikarierede for sin kone på den tredje dag. Der var ikke meget tid til samvær. Flirtrygterne mellem Anna-Carina Woitschack og “Skate Fever”-kollegaen Adriano Salvaggio vakte også opsigt. Siden da har der ikke været nogen ende på overskrifterne om en mulig ægteskabskrise – parret gav for nylig et åbent interview til “smago.de”.

Stefan Mross & Anna-Carina Woitschack: Nyt album først i 2023?

Under interviewet med Anna-Carina Woitschack og Stefan Mross af “smago.de” var private spørgsmål forståeligt nok ikke et emne. Men parret lod dog noget slippe ud om fremtiden. Efter at have udgivet et nyt album hvert år ønsker Stefan Mross og Anna-Carina Woitschack nu at tage det roligt: “Jeg tror, at vi nok tager en pause i et stykke tid, det er det, jeg har diskuteret med pladeselskabet. Vi har virkelig udgivet et album hvert år i de sidste par år. Mange af de gode sange har vi ikke engang udgivet som singler endnu,” afslørede Anna-Carina.

Det ser ud til, at parret nu tager en velfortjent pause – og måske finder de hinanden igen. Vi ønsker dem alt det bedste!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse