Stefan Mross: Ægteskabskrise! Hans Anna er træt !!

Foto: SWR/Andreas Braun

Et år efter brylluppet skal Stefan Mross frygte for sit forhold. Er han snart ved at få sin tredje skilsmisse? Millioner af tv-seere så med, da Stefan Mross (45) faldt på knæ foran sin Anna-Carina (28) i november 2019 og foreslog ægteskab med hende live på tv. Nu, et år efter brylluppet, samler mørke skyer sig på kærlighedshimlen.

Der er altid forskelle og konflikter. “Min kone kan lide at shoppe,” kommenterede Stefan Mross for nylig om Annas svagheder. På den anden side klager hun over manglende samtale. Frem for alt ærgrer det hende, at hendes mand er meget tavs, især om morgenen. ”Jamen, jeg kan sætte mig ind i bilen klokken seks og tale. Og det kan Stefan ikke gøre med det samme.” “Jeg er ikke super frisk om morgenen,” afslører musikeren angerfuld.

Efter to mislykkede ægteskaber ved han, hvor vigtige samtaler er. “At tage kritik fra din partner er også en del af det,” siger Stefan Mross. Rygtet har det fra miljøet om en første ægteskabskrise.Anna er træt. Hans kones kritik burde ramme ham.

Efter alt skulle ægteskabet med hende være for evigt. Anna reddede ham fra en vanskelig fase, da han røg for meget og drak for meget alkohol. Nu indrømmer han: “Nogle gange kommer den genstridige bayerske igennem med mig!” Forhåbentlig er Annas kærlighed stærk nok …

KKilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER