Sonia Liebing – Wunschlos Glücklich – Debú Album d. 9. August 2019.

Sonia Liebing er netop udkommet med hendes første Album her d. 9. August 2019. Her har Tyskerne endelig fundet en som kan måle sig med de Amerikanske stjerner som Britney Spears og Katy Perry. Sonias optrædende bærer meget præg af at have bar mave, det er også iorden synes jeg, bare ikke det virker for vulgært. Men det er en ny genre for Schlagerstjerner, der er på vej.

Det nye Album, som hedder “Wunchlos Glücklich”, og er kommet til verden via Sonias to Producenter: Armin Pertl & Stefan Pössnicker, som hentede hende ind i studiet, og har coached hende frem til denne her første CD. Mitch Keller har også været lidt ind over. Managerne er: Karl Heinz & Kirsten Heinz. Pladeselskabet er Electrola. Albummet indeholder 14 numre, hvoraf et af dem synger hun duett med Bernhard Brink.

Når man hører Sonias nye Album, er der en del velklingende numre “OHRWURM” sange som: Nimm Dir Was Du Brauchs, Tu Nicht So, Sonnemwind-Piloten, Jugendliebe & Gänsehaut. Det er bla., også disse numre hun er kommet frem på. Jeg synes når Sonia synger i det lave, dybe område fænger hendes melodier ikke så meget. Men, når så hun kommer op i tempo samt synger høje toner, så kommer hun ind i for mig, sit bedste område at synge i. Der er lidt POP over Sonia, som slet ikke gør noget. Dejligt at se sådan et frisk skud på stammen til Schlagerverdenen. Hun gør det fantastisk idet hun jo først startede med at gå på scenen i 2017. Jeg tror ikke der går mange år, så bliver Sonia en af de førende i Schlagerverdenen i Tyskland. Sonia minder meget om Helene Fischer. Vi skulle jo nødig sige farvel til Helene. Men, Sonia vil være den bedste efterfølger. Et Album jeg varmt kan anbefale – det er super godt.

Det skal du læse