Sonia Liebing: Starter nedtælling til albumudgivelsen den 09.08.

Det er sandsynligvis en af de mest spændende og mest forventede af fansalbumudgivelserne i år. Vi taler om Sonia Liebings debutalbum “WUNSCHLOS GLÜCKLICH”, som udkommer den 09.08.2019.

For at forkorte ventetiden på albummet har Sonja startet en spændende nedtælling. Hver dag introducerer Sonja et stykke fra albummet på Instagram. Fans kan overbevise sig selv på forhånd, af lyden af albummet, og Sonia kan animere de sidste tvivlere til at købe.

Musik fra Köln til hele verden

Sonia Liebing omtales som stjerneskuddet for Tyske Schlager. Og ved nærmere undersøgelse viser det sig: At dette ikke er overdrevet. Hendes musikvideoer har allerede fået millioner af klik. “Sonia Liebing – Tu nicht so” har f.eks. 1.565.940 visninger på Youtube. Tal, der ellers kun når de meget store af scenen på så kort tid.

Sonja som er fra Köln, gav også imponerende live positive impulser, som ikke forblev uopdaget. I slutningen af ​​sidste år modtog hun en “stor aftale” og kan endelig producere musik i et meget professionelt miljø. Den unge pige fra Köln blev på danse-gulvet.

På Instagram viser hun sig selv naturligt, lave musik eller bare chatte med sine venner. Dette er de bedste betingelser for en stor succes med hendes album “WUNSCHLOS GLÜCKLICH”:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af SONIA LIEBING (@sonia.liebing.official) den

Wunschlos Glücklich: Hør allerede sangene

Før “Wunschlos Glücklich” kommer ud i august, hvis du følger Sonia på Instagram, kan du allerede lytte til sangene. Hver dag udgiver den smukke kunstner et “uddrag” fra albummet. Nedtællingen startede i går med uddraget til sang 1.

Sangen “Wunschlos Glücklich” gav albummet sit navn og formidler en følelse af liv, der er i blodet fra enhver Köln mand, og som fans fra mange andre regioner i vores republik nu kan opdage. Rheinische natur giver en masse følelse. Indtil 8.8.2019 introduceres alle de 14 sange kort. En dag senere udgives albummet. Her er den skøre besked om nedtællingen.

Med sit debutalbum “Wunschlos glücklich” leverer Sonia Liebing et rigtigt og ærligt schlageralbum. Allerede i 2018 tiltrak den livlige Rhinelander sig opmærksomhed med sine live optræder ved de populære “Schlagernächten” og begejstrede mange Schlager-fans med den varme klang i hendes stemme og hendes forfriskende stil.

Sonia Liebing LIVE & im TV
Ihr möchtet Sonia Liebing live erleben? Die Möglichkeit habt ihr, denn die junge Künstlerin hat auch 2019 noch viele Termine. So zum Beispiel am 18.08. im ZDF-Fernsehgarten: Tickets für die Show bekommt ihr hier. Eine Übersicht aller Termine hat Sonia hier für euch zusammengestellt.

Kilde: Schlagerfieber.de

Bestil albummet her: Sonia Liebing

RELATEREDE ARTIKLER