Som tv-producer skabte Roland Kaiser en stor komedieserie

I dag fejrer Roland Kaiser sin 70 års fødselsdag. Han har allerede solgt mere end 90 millioner plader i sin karriere og fylder stadig alle arenaer. Men det er ikke alt: Roland Kaiser var også aktiv som tv-producer – i en af ​​de mest succesrige komedieserier nogensinde!

Fra 1993 til 1998 var “RTL Saturday Night” et absolut must for mange tyskere og er stadig et af de mest succesrige shows af sin slags. Showet var modelleret efter det amerikanske show “Saturday Night Live”. Her spillede Roland Kaiser, der blandt andet producerede den tyske RTL-version med Hugo Egon Balder, en stor rolle. Dengang blev ganske nye komikere opdaget i showet og kendt af et bredt publikum – heriblandt Mirco Nontschew, Rüdiger Hoffmann og Ingo Appelt. Roland Kaiser banede vejen for mange store komikere.

Roland Kaiser: DET er, hvad han savner i nutidens tv-landskab

I et interview med “MusikWoche” blev Roland Kaiser også spurgt om nutidens formater. Frem for alt skiller programmerne af Florian Silbereisen og Giovanni Zarrella sig ud. Men stjernen savner én ting: “Det, jeg savner lidt, er formater, der er i stand til at præsentere en Johannes Oerding og en Howard Carpendale på samme tid – som ‘Starparade’ med Rainer Holbe dengang. Jeg havde selv for to år siden fået mit eget tv-program på ARD, hvor jeg ser Adel Tawil, Wolfgang Niedecken og Ben Zucker inviteret.” Han var også enig i, at bands som Revolverheld næsten ikke har nogen tv-platforme. “Det skal vi arbejde på,” understregede den 70-årige.

Måske vil Roland Kaiser fortsætte sit eget show på et tidspunkt eller endda som producer igen. Under alle omstændigheder ønsker vi ham fortsat held og lykke.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse