Snekatastrofe på motorvejen

På lørdag (20:15, ARD) optræder Jürgen Drews i Florian Silbereisens store “Schlagerbooom”. Du kan være sikker på, at han bestemt ikke vil gå glip af denne dato. Ikke engang en katastrofal snestorm på motorvejen ville stoppe ham.

I sin podcast “Des Königs neuer Podcast” overraskede Jürgen med en meget kuriøs historie. For mere end 20 år siden kørte Jürgen Drews sammen med sin kone Ramona og datteren Joelina i en bil til en koncert i Leipzig. Under rejsen sneede det meget kraftigt. “På et tidspunkt kom vi ikke videre. Jeg var nødt til at stoppe. Intet virkede”, husker Jürgen.

“Jeg kan ikke nå det”

Frygten for at gå glip af forestillingen i Leipzig var stor. Da der ikke var mobiltelefoner på det tidspunkt, gik stjernen til en tankstation for at kontakte koncertarrangøren og forklare ham den håbløse situation. “Jeg kan ikke nå at komme til dig,” forklarede Drews til den ansvarlige, som havde en spektakulær idé.

For at redde Jürgen Drews koncert organiserede arrangøren en helikopter for at hente Jürgen fra tankstationen på autobahn. Sagt så gjort. Jürgen blev sikkert bragt til Leipzig med helikopter. Og hvad med Ramona og Joelina, der stadig skulle ammes dengang? 20 minutter efter forestillingen ankom de to til Leipzig i bil: “De susede gennem sneen. (…) Ramona er meget klog. Hun kan virkelig sejre,« siger Jürgen Drews og roser sin kone. Familien vil sandsynligvis aldrig glemme denne sjove historie.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER