tirsdag, oktober 4, 2022

Slut med campingplads – Han skal ikke høre på rygter mere!

“Hvad pokker hvad” har medierne spekuleret om Semino Rossi på det seneste? Efter at være blevet skilt fra sin kone Gabi, siges det at semino er flyttet ud og boet i en autocamper. Hvad er sandheden bag disse rygter? Skulle Semino virkelig bo i en autocamper på en campingplads?

Semino Rossi og hans kone Gabi besluttede for to år siden at tage en “ægteskabspause”. Skilsmisse var udelukket for de to i starten. De siges dog på det tidspunkt at have besluttet at skille sig alligevel. Ifølge mediernes rapporter opholdt Gabi sig i deres hus nær Innsbruck, mens Semino siges at være flyttet ind i sin autocamper. Denne historie var tilsyneladende løgn!

Semino Rossi: “Jeg har altid brugt den til at…”

Som Semino Rossi afslørede i et eksklusivt interview, er der intet ved dette eventyr. “Jeg har ikke boet i en autocamper hele tiden. Jeg har altid brugt den til at komme fra A til B eller til at lave mine koncerter. Eller hvis jeg ville på ferie, tog jeg den hjem.” For ham er en autocamper “til at turnere, ikke til at leve i,” understreger Semino Rossi.

Semino og Gabi: Parret er genforenet

Heldigvis er ægteskabskrisen med Gabi kommet til en ende. “To år, og nu er vi sammen igen. Det er vi begge glade for, for at være ærlig,« siger argentineren begejstret.

Semino Rossi annoncerede overraskende sin pause for et par uger siden. En besked, der overraskede mange fans. Måtte han holde denne pause på grund af sygdom? Eller vil han bare nyde tiden med sin Gabi? Kun Semino Rossi selv kan svare på disse spørgsmål…

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER