Skuffelse og forståelse hos Andrea Berg´s fans

“Der må være sket en fejl, fordi jeg har ikke planlagt at være ved Schlagerboom i Dortmund d. 21 oktober”, skriver Andrea Berg på hendes Facebook side. Dermed modsiger hun, hvad billetsalget og også Florian Silbereisen har fortalt, at Andrea Berg vil optræde i Dortmund. Den dumme ting er nu, at mange af hendes fans allerede har købt billetter og bestilt hotel, for at se hendes optræden. De reagere på den skrivelse Andrea Berg har lagt op, men de anklager ikke Andrea Berg.

Den anden aflysning

Allerede for små to uger siden, måtte Andrea Berg annoncerer at hendes optræden ved “Schlagernacht des Jahres” i Frankfurt aflyse pga. organisatoriske grunde – nu er det “Schlagerbooom”. Forskellen er dog, at Andrea Berg var overrasket, over meddelelsen om at hun skulle være med i Florian Silbereisen´s show. På hendes Facebook gør hun det nu klart og skriver: “I ved at det ikke er min stil.” For en sikkerheds skyld har hun lagt op hvilke TV Shows hun vil optræde i:

  • 16.09.17 ARD – Florian Silbereisen „Dirndl! Fertig! Los! Die Oktoberfestshow 2017“
  • 17.09.17 ZDF – Fernsehgarten
  • 30.09.17 ZDF – Willkommen bei Carmen Nebel

Vrede og forståelse blandt fans

Der er ingen kompensation til Andrea Berg fans, som allerede har købt billetter. Deres vrede er udtrykt under Andrea Bergs kommentar: “Helt, ærligt: Sådanne en ting må ikke ske. Tusind fans har sikret sig billetter og har mange kilometer. (Foruden hotel reservering). skriver en fan. En anden kommentere: “Vi har stolet på hvad Florian Silbereisen har fortalt live. Vi bestilte derefter billetter og bookede hotel. Jeg ville ikke have ikke købt billet og skulle ikke have været til Dortmund”.

Men mange fans viser også forståelse over for Andrea Berg, da hun ikke kan gøre noget for misforståelsen: “Det gør mig ondt for de berørte fans og for dig Andrea, da du er uskyldig i denne erklæring”, skriver en bruger. En anden kommentere: “Ja, vi er kun mennesker, og ind imellem sker der fejl”.

Bregenz i stedet for Dortmund

Hvor præcis fejlen er, vides ikke. Sikkert er det, at Andrea Berg d. 21 oktober ikke vil være på scenen i Dortmund, men ved hendes “Hautnah” koncert i Bregenz.

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse