Skuffelse for Kastelruther Spatzen fans

2016 er Kastelruther til glæde for deres fans igen på tour. Selvfølgelig kommer der også et bestemt spørgsmål frem ved en sådanne begivenhed: Hvornår kommer det nye album? I de sidste uger har der gået rygter om, at det nye album ville udkomme i maj, men nu har bandet udsendt en erklæring på Facebook og deres hjemmeside, at de tilbagekalder denne information. Det nye album udkommer ikke til maj, men først til september 2016.

Kilde: Kastelruther Spatzen Facebook
Kilde: Kastelruther Spatzen Facebook

Det nye album

“Vi beklager at måtte meddele, at det nye Spatzen album ligesom DVD´en ikke udkommer til maj 2016. Efter lang og intensiv snak med vores produktionsfirma Universal Music vil denne ligesom de sidste år, først udkomme til september 2016”, sådanne lyder meddelelsen på Facebook fra bandet. Den præcis baggrund, er små ændringer, forsinkelse i produktionen og forskellige salgsstrategier.

Bandet beklager forsinkelsen, albummet skulle have været i handlen på mors dag. Reaktionen om den forsinkede CD udgivelse er fuld forståelse. Sådanne skriver en fan under indlægget på facebook: “Det er ikke til at ændre og ikke slemt, glæder os til september. indtil da, alt godt – I gør det godt”.

Kastelruther Spatzen live opleve

Indtil udgivelsen af det nye album kan fans til folkemusikgruppen opleve deres musik live ved en af Kastelruther Spatzen koncerterne. Fra august er gruppen igen afsted og glæder de mange besøgende med talrige optrædener til slutningen af året.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER