Skubber Helene Fischer nu Andrea Berg fra Schlager tronen?

På det tyske musikmarked er ingen så vellykket som Andrea Berg. Ifølge en undersøgelse som blev færdig i slutningen af marts, og som er udført af online sammenlignings portalen “smava”. Derfor er Andrea Berg med en anslået indtægt på 10,950,975 euro toppen af musikindustrien. Alene med hendes “Best Of” album, har Andrea Berg vundet 15 guldmedaljer. I undersøgelsen er hitlister for de sidste 16 år blev analyseret i Tyskland, og baseret på de mest succesfulde albums og singler, de øverste placeringer i de enkelte år og genre.

Andrea Berg – mest succesfulde kunstner

Resultatet: Andrea Berg lader endda pop- og rock-kunstnere som Herbert Grönemeyer (7,454,025 euro) og Adele (5,153,400 euro) langt bagefter. Kun en kunstner er næsten lige så vellykket som schlager dronning, det er Helene Fischer, som ifølge undersøgelsen har tjent i den samme periode ca. 10,306,800 euro, hvilket er på andenpladsen.

Men undersøgelsen blev lavet, før Helene Fischers nye album blev udgivet den 10. maj – og i ugevis har det nye album været placeret på top placeringerne på hitlisterne. Hendes album “Farbenspiel” landede også højt på hitlisterne. Således projektionen af Andrea Berg, hvis sidste album “Seelenbeben” sidste år sandsynligvis vil smelte væk. Den aktuelt mest succesfulde kunstner vil derfor sandsynligvis være: Helene Fischer.

Helene Fischer er ved at indhente

Selvom Andrea Berg har planer for dette år med endnu et album, “25 Jahre Abenteuer Leben”, der udkommer den 15. september, da Andrea fejre 25 år i branchen, og som indeholder delvist re-indspillet eller remixet numre af hendes største hits. Således kunne Andrea Berg generobre kronen. Det er fortsat et spændende løb.

Selvfølgelig ser de to kunstnere det helt anderledes. Flere gange har de gjort opmærksom på at de ikke er i konkurrence med hinanden. “Der er for mig ingen rival, men en meget kær kollega,” fortalte Andrea Berg bladet “Bunte”. Ikke desto mindre er det interessant at se, hvordan de to største kunstnere i Tyskland formår igen og igen for at inspirere masserne.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse