Skrupelløst angreb på flyet!

Foto: ZDF/Sandra Ludewig/Universal Music

Hvor er mennesker dog skrupelløse? Helene Fischer kunne holde sin graviditet hemmelig indtil begyndelsen af ​​måneden. Ifølge Helene afslørede en nær hende hendes graviditet for pressen. På det tidspunkt sagde Helene: “Nu vil jagten på os sandsynligvis starte.” Og det skete så nu: Helene blev chikaneret på flyet!

Helene Fischer var på vej tilbage fra Berlin til Köln med fly da hun blev forulempet. Det kom fra optagelsen af ​​Kai Pflaumes ARD -program “Klein gegen Groß.” I NDR-produktionen (til ARD) bar Tysklands megastjerne en stram kjole, der viste hendes graviditet i al sin herlighed.

Det var den første optræden af ​​Helene Fischer efter at hendes graviditet blevt kendt, Hendes fans udtrykte deres begejstring via sociale medier og lykønskede hende. Men tilsyneladende har Helene Fischer også skrupelløse fans! På flyet siges det at de have bedt Helene Fischer om at vise sin mave.

Onlinetjenesten “Heute” rapporterer ikke hvorfor og hvordan. Det er klart, at det “første foto” af den højgravide stjerne kunne indbringe mange penge. Men det er på ingen måde en grund til at “chikanere” en gravid kvinde på flyet!

Hun vil beskytte sit privatliv

Efter at Helene Fischers graviditet blev kendt, vendte bladskoven. Helene ville gerne have sagt det til sine fans selv, men hun blev afsløret, som hun sagde på sin Instagram-konto: “Denne gang var der en person tæt på mig, der delte personlige oplysninger med medierne, hvilket i dette tilfælde faktisk skuffer mig mest.”

Og da Helene har flere tv-optrædener i oktober, kunne hun på en eller anden måde ikke have undgået at fortælle sine fans snart. Til den første optagelse fløj hun med Eurowings EW15 fra Köln til Berlin sidste søndag. Under optagelsen af ​​Kai Pflaumes udsendelse i Adlershof -studiet var der tilsyneladende nogen til stede, der i hemmelighed tog to billeder af Helenes udseende, som kortvarigt var offentliggjort på sociale medier. Der var et absolut forbud mod mobiltelefoner i studiet!

Helene skrev også på Instagram: “Du ved, at jeg altid har holdt mit privatliv lukket og låst for beskyttelse.” Helene Fischers album “Rausch” udkom i fredags, og Helene fejrede en pre-release med tusinder af fans torsdag aften på Instagram og TikTok. Hun gemte sin babymave – hun siges at være i sin 7. måned – under en overdimensioneret trøje.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse