Skattemyndighederne er efter hende

Først havde hun problemer med sin ryg – nu har hun også en skatteundersøgelsen i nakken: Ifølge oplysninger fra RTL er der strafferetslige skatteefterforskninger mod schlagerstjernen Michelle (med det rigtige navn Tanja Gisela Hewer) for årene 2018 og 2019 samt skatteefterforskninger for 2020.

Det skulle dreje sig om manglende skattebetalinger på et sekscifret beløb, som RTL rapporterer. På vegne af anklagemyndigheden i Bonn efterforsker skattekontoret for skattestraffesager og skatteundersøgelser på grund af mistanke om skatteunddragelse (sagsnummer 430 Js 369/22).

Har Matthias Reims eks faktisk unddraget sig skat?

Hverken den ansvarlige anklagemyndighed eller hendes nye chef, Markus Krampe, ønskede at kommentere dette over for Schlager.de. Krampe afløste Uwe Kanthak i februar 2021. Michelle er naturligvis uskyldig.

I 2008 måtte Michelle indgive en privat konkursbegæring. Gennem hele sin succesfulde musikkarriere har Michelle måttet kæmpe med pengeproblemer, og i august 2008 måtte hun altså indgive en privat konkursbegæring.

Ifølge samstemmende medierapporter havde Michelle en gæld på omkring en halv million euro. Årsagen for den økonomiske elendighed siges ikke at være spild af penge, men Michelle måtte aflyse adskillige koncerter på grund af forskellige sygdomme. Ifølge branchens skøn er Michelles årlige indkomst omkring 500.000 euro.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse