Silvesterstadl med Andy Borg – Her er gæstelisten

Nytåret er rundt om hjørnet og hvordan kan man afslutte året på en bedre måde, end med Andy Borg og hans Silvesterstadl? Også i dette år har værten fantastiske gæster og den 31-12 er det tid til at Andy Borg ringer det nye år ind og sender nytårsaften live fra hallen i Klagenfurt. I mange år har han jo præsenteret sin Silvesterstadl på ARD så også i år vil han vende tilbage med overraskelser til seerne.

Blandt dette års gæster på denne særlige aften tæller gæster som disse schlager stjerner:

linda-hesse

Linda Hesse:

Schlager sangerinden Linda Hesse fik i år en goldene henne i kategorien “Aufsteigerin des jahre ausgezeichnet”. Hendes debut album “Punktgenau landung” var en stor succes. Hvem vil ikke gerne fejre året med denne smukke blondinde?

Ross-Antony

Ross Antony:

Også humør bomben Ross Antony er med til festen og fejre med jer det nye år. Sangeren er sympatisk, vittig og har altid en sang på læben. Han er en af gæsterne, der er et must for enhver fest og vil sørge for god underholdning.

Marc-Pircher

Marc Pircher:

Den Østrigske sanger Marc Pircher er praktisk talt nabo til Andy Borg. Begge kunstnere stammer fra Østrig og har forpligtet sig overfor folkemusikken. Med hans album “Alles wird gut” fik han en 9 plads i sit hjemland. Nytårsaften har han sikket et eller andet hit med fra denne plade.

I mange år har den godmodige Andy Borg altid været vært på Silvesterstadl. På denne særlige dag kan sanger og vært, sammen med seerne og gæster sige farvel til det forgangne år. Det er også almindeligt, at i Silvesterstadl at stadl stjernen uddeles. Denne stjerne går til den heldige vinderen af Musikantenstadl “Talenwettbewers”. Efter showet på ARD stilles om til Brandenburg Tor i Berlin, Hvor der med sikkerhed er et stort fyrværkeri som venter på seerne.

Det er værd at tænde for

Silvesterstadl den 31.12. 2013 kl. 20.15 live på ARD

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse