“Silvester-Stadlshow”: Disse fremtrædende gæster vil sørge for stemningen

Hvordan du vil tilbringe d. 31 december, sikkert som mange andre Schlager og Volksmusik fans: Med et glas champagne og “Silvester-Stadlshow” for at fejre det nye år. Ved det ekstra lange speciel udgave af “Stadlshow”, som Francine Jordi og Alexander Mazza vil være værter ved, venter der seerne nogen ganske særlige musikere og show.

Med nytårsaften udgaven af “Stadlshow” ønsker vi at give publikum en fornøjelig aften, og sammen med de store favoritter fra den store scene vil vi give en nytårsaften i særklasse, indtil nedtælling nytårsaften. Samtidig giver vi også muligheden for nye at præsentere sig til et bredt publikum – store titler fra Schlager historien” fortæller en talsmand fra ORF.

Kilde: Nockalm Quintett
Kilde: Nockalm Quintett

Disse stjerner kommer til “Silvester-Stadlshow”

Stjerne gæst er uden tvivl Heino, der med garanti vil give en vellykket aften. Også Amigos, Bernhard Brink, der Edlseer, Feuer Herz, Tom Gaebel, Saso Avsenik, Nockalm Quintett, Oesch´s die Dritten, Sigrid & Marina, de unge Zillertaler, Piccanto og Grubertaler vil gøre tiden til midnat lidt kortere.

Med den anden udgave af det nye koncept af “Musikantenstadle” håber skaberne at begejstre flere mennesker, end ved premieren af udsendelsen. Denne måtte kæmpe med et lav seertal og en masse kritik. Også den målrettede yngre gruppe var ikke overbevist og med kun 3,3 procent der havde tændt for programmet. Lige fra en snarlig afslutning af “Stadlshow” og til rygter om en mulig afskedigelse er også nægtet.

Kilde: Promipool.de

RELATEREDE ARTIKLER