Separationsrygter – Hvorfor tier hun?

Siden hendes optræden i “Das große Schlagerjubiläum” har der været stille omkring Anna-Carina Woitschack. I modsætning til hendes mand Stefan Mross, som efterlod en erklæring på Instagram kort efter udsendelsen og overskrifterne, har hun været tavs. Fordi hun ikke længere ønsker at lyve? Eller fordi der ikke er hold i rygterne om adskillelse?

På scenen kunne alle se det

Anna-Carina Woitschack fik ikke et kys, næppe nogen berøring eller ømme blikke, og end ikke en vielsesring var at finde på Anna-Carina Woitschack, da hun optrådte med sin (stadig) mand Stefan Mross til Florian Silbereisens store “Schlagerjubiläum” i Leipzig. Udseendet og gestikulationerne siger nogle gange mere end tusind ord.

Og det er derfor, at adskillelsen af det tidligere schlagerdrømmepar synes at være blevet beseglet for længe siden, selv uden officiel bekræftelse. Også selv om Stefan Mross forsøger at redde ansigt og fremstå som forelsket.

Stefan Mross udtaler sig – uden at benægte bruddet

I sin erklæring på Instagram forsøgte han at udglatte situationen: “Kære venner, som I måske har forstået i medierne, er der i øjeblikket mange overskrifter om vores privatliv. Indtil nu har vi kunnet håndtere det, fordi det er en del af vores “offentlige” liv. Men nu beder jeg jer respektere, at der er behov for at få afklaret visse usandheder. Hvad angår påstanden om, at “Anna-Carina har en anden”, vil jeg gerne gøre det klart, at det ikke svarer til sandheden. Stefan Mross”.

Der er dog ikke tale om, at bruddet er langt ude i fremtiden. Hvad der er endnu mere interessant ved dette separationsdilemma er, at Anna-Carina Woitschack har været tavs lige siden. Fordi adskillelsen for længst er afsluttet?

Separate planer for fremtiden?

Ifølge “BILD”-oplysninger planlægger sangerinden allerede at flytte ud af det hus, de deler. Selv ved “Schlagerjubiläum” kunne parret ikke længere holde ud at bo på hotelværelse og sov hver for sig, da de ønskede det. I mellemtiden druknede Stefan Mross sin sorger i alkohol.

Men selv om kærligheden måske er slukket, skal den fortsætte med at rulle rent professionelt. Parret har planer om at fortsætte med at optræde sammen som duo. Er dette sandt? Uklart. Faktum er: Anna-Carina Woitschack og Stefan Mross i øjeblikket er på en stor “Immer wieder sonntags”-turné. For en dag siden offentliggjorde den 29-årige de kommende optrædener på Facebook:

Interessant: Deres optræden i Grafenrheinfeld vil finde sted uden Anna-Carina – selv om hun var annonceret. Vil hun virkelig optræde de andre dage? Vel vidende, at pressen og seerne vil holde nøje øje med, hvordan hun og Stefan interagerer? Tvivlsom. Ligesom det er tvivlsomt, hvor lang tid der vil gå, før sangerinden kommenterer på separationsrygterne.

Under alle omstændigheder ville det bringe lys ind i mørket – selv om Anna-Carina Woitschacks og Stefan Mross’ adfærd faktisk er bekræftelse nok …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse