Senoritas – Musikalsk start med sommerfølelse

Foto: Universal-Music.de

For nogle dage siden, blev debutalbummet udgivet af Senoritas. Den tysk-spanske pige-duo bringer musikalsk sommer med 12 sange. I et par uger har Vivi og Fanny gjort deres fans på Instagram nysgerrige efter dette album. De to kunstnere opfylder en drøm og fejrer liv, kærlighed og venskab med 12 sange.

Først og fremmest startede pigerne med “Maria, Maria” og kunne allerede med det nummer vinde mange fans. Nu fejrer de sommeren med albummet og lyden er som ferie, sol og frihed.

I deres tekster – halvt spansk, halvt tysk – fortæller Fanny og Vivi fra livet. Mellem “Hola, Hola” som en velkomst og “Adios” som et farvel, lære de at kende stædige tilbedere (“Sin O No”), de fortæller om “Maria, Maria”, de fejrer en “Fiesta mit dir”, de får et “Kuss “. De oplever tabet af kærlighed i “Djame” eller siger blot “Ich versteh nur spanisch”.

Albummet udstråler 36 minutters sommerfølelse og godt humør. Det ser bare altid ud til sol, og du danser gennem lejligheden med svingende hofter.

Sange går i benene og slukker for alle negative tanker – bare en fantastisk flugt fra hverdagen, bare rene sommer- og feriefølelse. Blot et let, afslappet sommeralbum.

Kilde: Schlager.de

Købe det her: Senoritas

Det skal du læse