Seneste nyt i sagen om “Wendler mod Wendler”.

I går kom der dom om ” Wendler mod Wendler” sagen, og således blev det slået fast med brugen af navnet “The Wendler” i fremtiden. Et par timer senere skrev Michael Wendler således om sagen.

“Wendler mod Wendler” sagen bliver drøftet meget i øjeblikket. Michael Wendler og kunstneren Frank Wendler kæmpede i retten om brug af navnet, rapportere Schlagerplanet.de. I går faldt der så dom i tvisten om det, og både Michael Wendler og Frank Wendler, må begge kalde sig “The Wendler”.

Medierne skriver at Michael Wendler tabte, men Michael er af en anden sag:

Fra Facebook:

” Frank kunne ikke besejre vores Wendler i retten”

” Hej fans: Følgende oplysning om “Wendler mod Wemdler” sagen,  er at Michael Wendler fortsat vil være Michael Wendler, det vil aldrig ændre sig. Det var ikke tvisten om navnet, men kun beskrivelsen “The Wendler” han ønskede slettet, sandsynligvis af økonomiske årsager. Det er medierne som kalder Michael Wendler “The Wendler” og det kan Frank ikke forbyde. Der henvises til at når “The Wendler” nævnes, så det er klart hvem der menes, og kan begge kalde sig det. Frank Wendler er også dømt for at slette sit varemærke, der er registreret i Patent og varemærkestyrelsen.”

“Vi er tilfredse med afgørelsen, håber der fred nu”

“En ting mere. Vi finder det oprørende og useriøst, at medierne misviser offentligheden om at Michael Wendler tabte. Det bør stoppes. Det er ikke Michael Wendler men Frank Wendler som lagde sag an, og sandsynligvis ikke af kommercielle grunde.”

Du kan følge videre i sagen ” Wendler mod Wendler” på facebook.

Michael-Wendler-02-600x398

Kilde: Schlagerplanet.de

Artikel: Schlagerplanet.com

Det skal du læse