Semino Rossis pause er forbi – han er endelig tilbage til sit gamle jeg

Semino Rossi er tilbage! Efter to måneders pause har argentineren endelig fået sit comeback! Pausen gjorde ham åbenbart godt og han er endelig tilbage til sit gamle jeg!

Ved friluftsarrangementet “Wenn die Musi spielt” varmede Semino Rossi publikum op i Bad Kleinkirchheim, Østrig, med kendte sange som “Heute hab ich Zeit für dich” og “Was bitte was”. Ingen tegn på træthed! “Jeg er glad for at være her, i disse fantastiske omgivelser og med dette publikum ,” indrømmede han i et interview med moderator Arnulf Prasch.

Pausen gjorde selvfølgelig Semino godt. Lidt fyldigere, men meget mere afslappet – sådan ser schlagerstjernen ud, der lige nu er ved at forberede sin turné med start til august. Fansene kan se frem til en veludhvilet Semino Rossi. Han er endelig blevet gammel igen! Hvorfor Semino Rossi var nødt til at holde pause? Måske ville Semino Rossi bare tage på ferie.

Semino Rossi: Eventyret om livet i en autocamper

På sin koncertturné kommer den 60-årige helt sikkert til at tilbringe mange timer i sin autocamper igen. Efter den midlertidige adskillelse fra sin kone Gabi blev det endda fortalt, at Semino boede i sin autocamper. I et eksklusivt interview med Schlager.de forviste Semino disse fortællinger til eventyrets land . “Jeg har ikke boet i en autocamper hele tiden. Jeg har altid brugt den til at komme fra A til B eller til at optræde.” Efter forsoningen med Gabi er Semino nu flyttet tilbage til deres fælles hus i Innsbruck.

Kilde: Stadlpost.at

RELATEREDE ARTIKLER