Semino Rossi syg, forsvundet

Store bekymringer om schlager stjernen Semino Rossi, er han forsvundet, er han er syg! Formiddags bladene kommer med absurde overskrifter. Vi har svaret om rygterne.

Men bare rolig! Semino Rossi er ikke syg eller forsvundet!

Men han er i øjeblikket ikke meget for, for mange optræner på nuværende tidspunkt, for til November starter han sin store Semino Rossi tourne, og han forbereder sig til den. Han vil jo give 50 koncerter. I et eksklusiv interview med Schlagerplanet.com afslører han, at han er meget begejstret til touren:

” Jeg ser frem til publikum. For en cd kan lyde skøn, men du ved ikke om den også falder i publikums smag. Når du synger live, så ved du hvordan publikum reagere. Du ser hvilke sange der bliver godt modtaget, hvilke sange man kan drømme til”.  

På touren præsentere han sit aktuelle Album “Symphonie des Lebens”, men hvordan holder den nuttede sanger sig fit, til sådanne en anstrengende tour? Semino Rossi har sin egen opskrift:

Under turen prøver jeg at tale så lidt som muligt, for at skåne min stemme. Jeg går tidligt i seng, drikker en masse vand, ryger ikke og laver lidt motion. Til mit held skal jeg ikke bevæge mig så meget på scenen. Så kan jeg koncentrer mig om min stemme, og lade mine følelse afspejle sig“.

Semino Rossi: I 2011 blev han bragt på sygehuset fordi han var syg

Semino Rossi kender også til den mørke side af livet. I år 2011 fik han en mystik virus sygdom, og han måtte frasige sig sine optrædener, han kunne hverken tale eller synge. I ugevis kunne han ikke optræde og det må være slemt for en stjerne, som elsker scenen og sine fans. Disse dage er forbi, Semino Rossi klarer sig bedre end nogensinde.

Semino Rossis Optrædener

Den 23-8-2013 er Semino Rossi gæst i “Kölner treff”, et talkshow på WDR kl. 21.45, hvor han snakker med værtinden Bettina Böttinger om sin karriere, album og den kommende tour. Også live kan hans fans opleve ham denne sommer.

1-9-2012 “Die schlagernacht” på Bregenzer Seebühne

Med mange andre stjerner som Hansi Hinterseer, Nik P, Marc Pircher og Petra Frey. Semino Rossi står på scene kl 17.

26.09.2013 „Alpenländischer Musikherbst“

Andre stjerner vil stå sammen med Semino Rossi. Under denne begivenhed er det Die Amigos, Francine Jordi, Hansi Hinterseer, Sie Jungen Zillertaler og mange flere.

18.10.2013 Riverboat

Semino Rossi er gæst i talkshowet “Riverboat” på MDR, hvor han kl. 22 står han sammen med værterne Ruth Moschner og René Kindermann og svarer på spørgsmål.

Så de rygter om Semino Rossi ikke rigtige, han er altså ikke syg eller forsvundet. Vi ønsker held og lykke med koncerterne.

Semino-Rossi-1

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse