Semino Rossi styling: frisure og outfits

Hans sidste album “Symphonie des Lebens” var en stor succes: I Tyskland kom den på andenpladsen, og i Østrig nåede Semino Rossi en plads i toppen med cd’en. Semino Rossi, sangeren med de argentinske-italienske rødder, får folk til at drømme. Men ikke kun hans musik vækker opsigt, også hans perfekte outfits og hans frisure er inspirerende.

Semino-Rossi-8
Kilde: ORF.at

Semino Rossis frisure

Den nuværende frisure er Semino Rossis kendetegn: Hans små krøller er altid trimmet med millimeter-nøjagtighed, som man kan se på billeder. Argentineren med italienske rødder er virkelig heldig med sit hår. Ikke alle mænd er så heldige at have så flot et hår, når de bliver 51 år. De små sølvgrå krøller på Semino Rossi beviser det. For at få sådan en frisure tager man et billede med schlagersangeren med til sin frisør.

For den nuværende frisure skal hår og bakkenbarter være trimmet helt. Håret i nakken, i siderne og bagpå skal være én cm. Håret på toppen af hovedet er lidt længere. Krøllerne kan sættes med lidt hårvoks.

Semino Rossis outfits

Ud over sin frisure bærer Semino Rossi også altid smagfulde outfits. Med sin perfekte pasform ser sangeren altid elegant og tidløs ud.

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse