Semino Rossi „Rot sind die Rosen“

Måske er det hans argentinske blod, der gør Semino Rossi til en så stor romantiker. I hvert fald formår han at bringe budskabet ind i sine sange om kærligheden. “Rot sind die rosen” er en skøn kærligheds sang, som handler om evig kærlighed til sin partner.

Hans kærlighed i livet, er hans kone Gabi.

Med en enkelt billet i bagagen forlod Semino Rossi sit hjem land Argentina og kom til Europa, og spillede på hoteller også i Østrig. Her blev det til et skæbnesvanger møde:

“Det var som et mirakel, da jeg mødte en charmerende pige, en dag da jeg spillede på en pub i Innsbruck, min usikre finansielle situation var ligegyldigt: Min kone” Vi vidste hurtigt at vi hørte sammen for evigt”.

“Rot sind die rosen” er ren og skær ren kærlighed i hjemmet mellem Semino og Gabi.

Kærligheden til hans kone og deres to døtre bruger han i sine sange. Også i den skønne kærlighedssang “Rot sind die rosen”. I omkvædet hedder det:

„Rot sind die Rosen. Rosen geschenkt aus meinem Herzen. Ich bring sie gerne Heim zu dir. Und sag ich danke dir dafür, bist ja so lieb zu mir.“

( Rød er rosen. Rosen er en gave fra mit hjerte. Jeg bringer den gerne med hjem. Og siger tak for du er mig så kær)

Sangen “Rot sind die rosen” er ikke den eneste sang Semino Rossi synger om røde roser. På næsten alle hans album findes der en sang om “Rosenlied”(rose sang). Disse sange:

  • “Alle Rosen dieser Welt”
  • “Tausend Rosen für Dich”
  • “Wenn die weißen Rosen blühen”

Oversvømmelse hjælp: Indsamling

Ud over kærlighed er det for Semino Rossi også vigtigt med venskab. Da der i de forgange uger er Tyskland kommet under vand, vil Samino Rossi sammen med andre kendte schlager stjerner hjælpe. Den 1-7-2013 er han gæst ved en indsamlings show “Ainring hilft freilassing” i Niederbayern. Sammen med Kastelruther Spatzen, Amigos, Margot Hellwig, Marc pircher, Original-Oberkrainer von Saos Asenk fra Slovenien og Jazz Gitti på scene. Alt hvad der samles ind ved showet vil gå til byen Freilassing og til oversvømmelses ofrene.

Semino-rossi

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse