Semino Rossi: Politiets efterforskning af bedrageri

Foto: MDR/Andreas Lander

Semino Rossi optræder i Giovanni Zarrellas show på lørdag (ZDF, kl. 20.15). Den argentinske schlagerstjerne vil helt sikkert synge en sang fra siit album “Heute hab ich Zeit für dich”. Fansene venter spændt på dette øjeblik, fordi de følger deres idol på hver tur. Men denne særlige kærlighed udnyttes jævnligt af kriminelle. En sag fra 2021 trak overskrifter.

Denne historie er virkelig fantastisk: En dame fra Welzow (Brandenburg) blev udsat for bedrageri. Ifølge politirapporten faldt hun for en falsk anmeldelse fra sociale netværk. Den sagde, at Semino Rossi var blevet anholdt. “Lausitzer Rundschau” rapporterede den gang, at hun var blevet bedt om hjælp til at befri Semino fra en håbløs situation.

Semino Rossi skulle købes ud

Det var selvfølgelig ikke rigtigt! Men den dengang 78-årige dame og en brændende Semino Rossi-fan så bare ud til at ville hjælpe. For at redde Semino ud af fængslet havde han brug for økonomisk støtte – så hun skulle købe gavekort. Det skete som det skulle: Damen fik gavekortene, bagefter skal hun have meddelt kodenumrene på kortene til svindlerne.

Ifølge politianmeldelsen er der sket en ikke ubetydelig økonomisk skade. Kort efter havde Wezlowerin indgivet en anmeldelse. Det vides endnu ikke officielt, om politiet var i stand til at fange gerningsmanden eller gerningsmændene.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER