Semino Rossi: Laver han nu Rock-Musik?

I aften er tiden inde: I Suhl, Thüringen, er forberedelserne i fuld gang, fordi “Das Adventsfest der 100.000 Lichter” fejres. Mange stjerner står på scenen i aften. Og udover Roland Kaiser og Maite Kelly, vil der være en anden meget speciel duet. Fordi Semino Rossi med sin bløde stemme møder nykommeren med rockrøret: Marina Marx! De to synger en duet sammen i aften, og vi er sikre på: Deres stemmer lyder godt sammen!

Allerede nu kan du streame sangen overalt – den kaldes “Deus Amazonas” og handler om den ødelæggende ild i den brasilianske regnskov. Som Marina har afsløret på Instagram, tog hun allerede vejen til Thüringen i går morges. Selvfølgelig er hun virkelig klar! Sådan et stort tv-show og derefter en duet med en så stor vokalpartner som Semino, det er noget meget specielt!

Og ikke kun Marina og Semino er på scenen; Flere og flere kunstnere bliver offentliggjort! For eksempel vil Sarah Jane Scott synge en amerikansk julesang. Linda Fäh, Anna-Carina Woitschack, Stefan Mross, Ross Antony og Oli P. står også på scenen. Hvem vi ser frem til i morgen aften, kan du se i videoen.

Kilde: Schlager.de

Måske ser vi Helene Fischer og Robin Williams med deres nye jule duet Santa Baby.

Det skal du læse