Semino Rossi indtager hitlisten i Tyskland

Med hans nye studioalbum “So ist das Leben” har Semino Rossi ramt schlager fansnes smag. Men hans sensationelle anden plads på den officielle tyske albums hitliste må den fødte argentiner nu kunne slå bandet Rammstein. På den tyske schlager hitliste opnår albummet 1. pladsen.

Allerede med sit sidste studioalbum “Ein Teil von mir” for 2 år siden præsenterede Semino Rossi kulminationen på hans arbejde og også hans nye musikalske side der allerede er blevet tildelt guld i Tyskland.

Det nye album “So ist das Leben” bygger på den succesfulde forgænger. Den argentinske sanger præsentere sig som frisk, moderne og dansebar som aldrig før, men viser samtidig en uforlignelige stil for store følelser, som han levere med sin fløjs stemme. På den musikalske mest alsidige longplayer nogen sinde, invitere Semino Rossi sine fans med på en musikalsk rejse.

Foruden 2 duetter med gæste stjerner som Nino de Angelo og den italienske schlager sangerinde Rosanna Rocci, præsentere Semino med en spansk genfortolkning af den tankevækkende farvel ballade “Amoi seg’ ma uns Wieder” fra den populære Volks-Rock´n´Roller Andreas Gabalier, et anden følelsesmæssigt højdepunkt på albummet.

Semino Rossi: “Jeg er meget lykkelig, at jeg forsat kan leve min drøm og begejstre mennesker med min musik. Livet er konstant op og ned og det er også godt. Da kun dem som bevæger sig, forbliver i live. Vi skal tage livet som det kommer, og få det bedste ud af det. Mit job er at berøre menneskers sjæl, som sanger. Med min musik bygger jeg bro til mit publikums hjerter. Et liv uden musik kunne jeg ikke forstille mig. Den er medicin for sjælen“.

De nye sange er igen produceret af Thorsten Brötzmann (Helene Fischer, Howard Carpendale m.f.) der var ansvarlig for Semino Rossi sidste guld album. Det nye studio album af Semino Rossi med titlen “So ist das Leben” har siden juli været til salg og indeholder bl.a. singlerne “Das verflixte 7. Jahr” og “Hola, Hola – Hast Du heute Abend Zeit für mich”.  parallelt med udgivelse af “So ist das Leben” vil Semino Rossi også være Live ved talrige sommerfestivaler i Tyskland, Schweiz og Østrig. En stor “So ist das Leben” jubilæums Tour er i planlægning.

Kilde: Agentur TexTour

RELATEREDE ARTIKLER