Semino Rossi: Han vil til at synge børnesange!

Billede: MDR/Michael Schöne

Med sin Latino-tour opfylder popsanger Semino Rossi en gammel drøm. Han stoppede ved det legendariske Berlin Friedrichstadtpalast. Og der fortalte han på scenen, at han sandsynligvis snart ville lave musik til de små.

“Latino tour var en drøm, der er vigtig for mig, og jeg glæder mig til at dele det med mit publikum.” Dette er en smuk tour, for han vil aldrig glemme schlageren. Til sommeren kommer hans hit album “So ist das Leben”. Atmosfæren i det udsolgte Friedrichstadtpalast var fra begyndelsen fuld af “Temparamento”, som Semino plejede at sige.

En dansende Semino Rossi gjorde koncerten en unik oplevelse til glæde for sine fans.Han blandede sig med publikum og trykkede hænder med publikum! Det er det der gør ham til den han er. En herre, der er i gode hænder og stolt proklamerede bedstefar.

Semino snakkede under koncerten: “Jeg vil forkæle mit børnebarn, give ham slik, se tv med ham sent om aftenen og lære ham at spille guitar. Min datter er ansvarlig for uddannelsen. ” Vil børnesange snart blive tilføjet til dit repertoire? Semino sagde på scenen, “Jeg tror, en dag. Jeg tror, at hvis jeg holder barnet i mine arme, kommer inspirationen sikkert. Det er altid tilfældet, når jeg har smukke tanker. ”

Også Semino Rossi har “Figurproblemer”

Semino klagede over sin lille mave og sagde: “Jeg er lige kommet fra Argentina. Der griller man et halvt kilo kød for hver person. Og jeg spiste grillet mad næsten hver dag i to måneder. Det går naturligvis ikke. Men jeg kan godt lide det, fordi jeg kan lide at lave mad og nyde god mad. ”

Der var endda nogle berømtheder iblandt publikum: På den ene side den argentinske ambassadør fra Berlin og på den anden side Martin Hein fra Fantasy!

Schlager.de kunne var der også, og vil gerne takke for den begivenhedsrige koncertaften!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse