Semino Rossi fejrer fødselsdag i dag

Semino Rossi bliver i dag 51 år, vil du tro det? Ja man kan blive overrasket, fordi schlager stjernen ikke snakker om sin alder og man kan ikke se det på ham. Det er måske en af hans forcer, at han med hans ungdommelighed kan trække sine fans til år efter år som magi. Hvor Semino Rossi er, er der bare god stemning.

Han blev født i 1962 i byen Rosario Argentina, der er den tredje største by i landet og en velkendt metropol. Herfra kommer en del atleter og komponister, og også Semino Rossi som er fyldt med kærlighed til musik, som 5 årig begyndte han at spille guitar. Da han blev 23 år rev han sine teltpæle op og emigrerede til Østrig via Spanien.

Fra gademusiker til mega stjerne, så fantastisk  kan man sætte ord på hans karriere. Han debuterede i de østrigske gader, og det varede ikke længe før hoteller tilbød ham jobs. Siden 2004 har han været en berømt schlager stjerne i Tyskland, han kom med i programmet musikantenstadl og vandt alle seeres hjerter.

Semino udtaler ” Jeg har oplevet min drøm og har opnået meget, jeg er meget taknemlig” og så udtaler han “Jeg er en mand med ord der er sandfærdige og succes er ikke gået mig til hovedet.”

Man kan kun ønske ham et stort tillykke med dagen og må han fortsætte med at levere sin musik til sine fans og begejstre dem så de får gåsehud. God dag Semino Rossi.

Semino Rossi fødselsdag 2013

Kilde: schlagerplanet.de

 

 

 

Det skal du læse