lørdag, august 20, 2022

Semino Rossi aflyser alle offentlige optrædener

Foto: SWR/Kimmig Entertainment/Manfred H. Vogel

Semino Rossi ønsker at trække sig fra offentligheden for en stund for at lade batterierne op. Alt så ellers ud til at gå godt med ham. Det var i starten af marts, at han og hans kone Gabi annoncerede et kærlighedscomeback efter to års adskillelse. Semino kunne også se frem til et andet barnebarn. Og Semino var også fysisk i topform – han tabte trods alt næsten 18 kilo sidste år.

Nyheden om, at Semino ville holde en pause, var så meget desto mere overraskende for mange af hans fans. “Af helbredsmæssige årsager vil Semino Rossi ikke være i stand til at afholde de kommende livekoncerter, tv-optrædener og interviewaftaler samt de tilknyttede rejser i de kommende uger og vil trække sig fra offentligheden indtil midten af ​​juni,” sagde erklæringen på hans Instagram side.

I de seneste måneder har Semino Rossi fokuseret på sin musik og har haft mange live-optrædener, hvilket har givet ham et “positivt perspektiv”. “Denne enorme, ekstremt glædelige virkning af populariteten med adskillige tv-optrædener og interviewaftaler var overvældende, men i de sidste par måneder har det krævet, at han som kunstner startede fra nul til 100!” , hedder det videre

Med skridtet til at offentliggøre årsagerne til sin pause, ønsker han at “vise solidaritet med alle mennesker, der er lige så usikre og følelsesmæssigt ude af balance, og som også viger tilbage fra det sociale pres for at indrømme denne formodede svaghed”.

RELATEREDE ARTIKLER