Seerne bliver irriterede

Foto: NDR/Thorsten Jander

Lørdag aften glædede adskillige tilskuere sig til Helene Fischers optræden på “Klein gegen Groß”. Men Helene forårsagede en kraftig negativ overraskelse. Der var også kritik på internettet. Irriterede seere reagerede med Helene. Hvad skete der?

Der var en spændende duel i showet “Klein gegen Groß”: Helene Fischer mod ti-årige Giulia. Hvem af de to kunne gætte flest Helene Fischer-titler ud fra et kort lydklip på 1 sekund? Faktisk var der en stor overraskelse.

Det var ikke hendes aften

Den lille pige var i stand til at genkende alle Helenes sange uden større problemer. Giulia slog helt klart Helene Fischer i denne duel. Helene havde til gengæld utrolig svært ved at genkende sine egne sange med det samme. Hvem havde forventet det?

Seerne er vrede

Optræden på “Klein gegen Groß” var allerede en af ​​mange tv-aftaler, som Helene Fischer fans har set de seneste par uger. Nogle seere var meget kede af denne optræden. En irriteret bruger skrev på sociale medier: “Kan Helene Fischer ikke bare være gravid og sidde grinende foran fjernsynet derhjemme i stedet for at blive presset igennem alle kanaler og formater af sin PR-afdeling?” En anden bruger klagede over, at “Klein gegen Groß” var blevet mere et “Helene Fischer Show”.

Snart på tv igen

Du kan være sikker på, at disse irriterede seere undgår VOX-kanalen den 11. december. For fra klokken 20.15 sendes dokumentaren “Helene Fischer. 15 år i succesens rus”. Ledsagere som Barbara Schöneberger og Bülent Ceylan ser tilbage på Helenes store karriere. Dette show vil være et absolut must for fans.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER