Seepark6 schlagerfestival bliver ødelagt

I dagene 26. und 27. Juli 2019 blev “Seepark6 Schlager festival” afholdt, store navne som Pietro Lombardi, Michelle, Anna-Maria Zimmermann, Anita & Alexandra Hofmann, Dante Tomas, Marry og Chriss Metzger.

Det har ikke været uden problemer, endda nogle grove af slagsne. Så grove at teamet bag festivallen nu er kommet med en skrivelse på deres facebook side.

Beskeden

Vi er netop kommet fra en samtale med lederen af ​​campingpladsen under vores festival. Det er igen skammeligt og uforståeligt, hvordan nogle campister opførte sig. Her er en kort oversigt over, hvad der er sket.

– Forbindelserne eller skruer mellem hegnene blev skruet af med professionelle værktøjer (dvs. forberedt og gennemtænkt) og dermed skabt ulovlige indgange.

– Hegn til parken blev beskadiget. Nedtrappet og med det beskadigede hegn som en bro over bæk i det afskårne grund af den indbyggede søpark.

– Stole blev omdannet til toiletter, og blev brugt midt på grunden.

– Kornmarken bag barriererne blev trampet af den ulovlige indgangssituation, beskadiget og kan ikke høstes.

– Vand og elektricitet blev taget ulovligt

– Toiletter blev tilstoppet med hele toiletruller

– Spildevandsrør fra toiletvognen blev skruet af. Som et resultat løb alt fra toiletterne ind i engen.

Lang tale, kort sans !!! Ejeren af ​​stedet og campingpladslederen pådrog således igen skader i mængden af ​​flere tusinde euro !!!

Hvornår er bliver man egentlig klar over, at en sådan festival vil blive ødelagt af et par mennesker, der ikke har manerer, respekt og niveau og ikke vil finde sted mere?

Kilde: Seepark6 Facebook

Det skal du læse