Schweizisk Musik Award – Beatrice Egli går tomhændet hjem

Den 7. marts bliver den store schweiziske musikpris,”Schweiziske Musik Award” uddelt. Her vil de største schweiziske sangere og sangerinder blive hædret – Undtagen Beatrice Egli, hun er ikke nomineret. Det er schweizerne oprørt over, da den smukke sangerinde i det forgangne år har solgt flere CD’er end nogen anden kunstner, så hvorfor er Beatrice Egli undladt?
Fordi, der ikke er nogen kategori med schlager. Nok en god grund til vrede, synes mange.

Schlager hører også med

“Schlager kan ikke længere ignoreres”, siger ex Miss Schweiz, Linda Fäh, i et interview med den schweiziske avis blick.ch. Denne mening er også mange andre enige i fra musikbranchen. For mange er det uforståeligt, at der ved en musikpris er en hel genre, der bliver undladt. Schlager boomer i øjeblikket, udtaler sangeren Stixi. Det kan man ikke bare ignorere. Beatrice Egli kommenterer:

“Den Schweiziske Musik Award er en prisuddeling for dem i Schweiz med succes, både nationale og internationale kunstnere  for at få værdsat sine singler eller album” sagde sangerinden til blick.ch

Dårlige chancer for schlager

I fremtiden bør schlager have en kategori, ligesom de andre kategorier har i den Schweiziske Musik Awards, ønsker nu fans og musikere. Om dette vil ske, er i midlertidigt usandsynligt. Man har bevidst besluttet at begrænse den Schweiziske Musik Award til rock/pop genren, fortæller Schweiziske Musik Award arrangøren Oliver Rosa.

beatrice-egli-5

 

Beatrice Eglis aktuelle datoer

Beatrice lader ikke dette show ødelægge stemningen, der er sikkert andre priser, som hun kan vinde. For nylig er hendes video til hendes aktuelle single “Irgenwann” blevet filmet.

Også en TV-optræden venter på sangerinden, og desuden “Schlagernacht des Jahres”.

Hvem, der gerne vil opleve Beatrice, er der mulighed for dette den 7. Juni 2014 i Burg, Spreewald.

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

 

Det skal du læse