Schlagerstjerner sørger over Robin Williams

I mandags blev Robin Willams, en succesfuld Hollywood-skuespiller, fundet død på sin bopæl. Mistanken om selvmord er blevet bragt op og bliver nu undersøgt, fortæller myndighederne i Marin County i Californien.

Kilde: Marjan und Lukas Facebook
Kilde: Marjan und Lukas Facebook

Schlagerstjerner chokerede

Også stjerner i schlagerbranchen er chokerede og sender deres kondolencer. Marjan og Lukas har lavet en collage med billeder af Robin Williams, om hans film og liv. Collagen har fået over 200 likes og adskillige kommentarer.

Ross Antony udtrykte sin sorg på sin Facebook-side ved følgende: ” Så utrolig trist … RIP Robin Williams … Jeg er vokset op med dine film … Du har givet os alle så meget sjov og glæde”.

Og også Willi Herren skriver under et billede af skuespilleren: “R.I.P. ROBIN WILLIAMS – en af de helt store er væk. Hvil i fred!”

Mistanke om selvmord

En talskvinde for Robin Williams fortæller til pressen, at han for nylig havde en meget svær depression. “Det er et tragisk og pludseligt tab”. Ikke mindst på grund af skuespillerens sindstilstand er der mistanke om, at han har begået selvmord. Undersøgelserne er i gang.

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse