Schlagerstjerner i Sachsen ved “Musik für Sie”

Schlager- og folkemusik er i øjeblikket på alles læber. I aften kan du få mere i underholdningsudsendelsen “Musik für Sie” kl. 20.15 på MDR. Uta Bresan rejser gennem de skønneste områder i republikken. I bagagen har hun pakket: de bedste hits og deres kunstnere.

Videre til Sachsen

Uta Bresan og hendes team viser denne gang en skøn region: det går til Sachsen. Næppe nogen anden stat er så forskelligartet – mellem to voksende byer er der vindyrkningsområder, stolte landsbyer og en betagende natur. En af de skønneste byer verden rundt befinder sig i denne stat: Dresden. Millionbyen har en masse at byde på, og det ikke kun for turister og lokale. Også schlagerstjernerne føler sig godt tilpas i Dresden. Og det er ikke underligt. I Dresden er der mange dejlige steder. Man kan gå langs Elben i timevis, gå på museum, opleve kultur og historie. Ganske klart: Dresden er en kunstby og meget romantisk. Fra denne by er der et kort hop til Penig og Chemnits, og også her vil Uta Bresan og schlagerstjernerne rejse hen.

Kilde: ARD-foto.de
Kilde: ARD-foto.de

 

Disse sangere er med

Uta Bresan rejser ikke alene med “Musik für Sie”. I hver nyt afsnit er der talrige sværvægtere fra schlagerbranchen med. Også i aften er der mange succesfulde musikere med: Michelle vil gribe mikrofonen, ligeså vil Ute Freudenberg og Stefanie Hertel. Frank Schöbel vil være der, og det vil Michael Hirte også.

  • “Musik für Sie” kommer i aften den 25.4.2014 kl. 20.15 på MDR.

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse