Schlagersanger Andreas Fulterer – Et protræt

I sydtyrol har Andrea Fulterer fået flere og flere fans med hans musik. Schlager planet har taget den exceptionelle kunstner og lavet en undersøgelse.

Andreas Fulterer kærlighed til musik. I mere end 20 år har den Sydtyrolske sanger været i branchen og ved hvad det kræver – ærlighed: ” ingen eventyr. Jeg synger kun sange hvis de fortæller en historie, der er tæt på livet. Jeg tror ikke at poesi er noget man gider høre i dag.”

Hans sange er ofte om livet, kærlighed og passion. Men det er malplaceret at forvente det er ren romantiske sange. Andreas Fulterer´s sange er faktisk følelsesmæssige, men de afspejler blot, at det også sker for ham. Han oplever alle op og nedture som alle andre.

Hans sange er meget knyttet til hans familie. I over 20 år, har han været lykkelig gift og har 2 voksne børn. Sangen „Geh die Straße“ har han dedikeret til sin søn Phillip. Der skal mod til at gøre tingene på sin egen måde og med risiko for fejl.

640-Andreas_Fulterer_1

Men hvem står bag musikeren Andreas Fulterer?

Mange fans har stadig den sympatiske sanger i hukommelsen. I 1990´erne var Andreas Fulterer medlem af et succesfuld band og turnerede gennem Europa, men han ønskede ikke kun at være et bandmedlem men ønskede en solokarriere.

I 1995 kom han med sit første soloalbum „Amore, felicita“. Andre albums fra kunstneren kan findes på Planet pop blandt andet:

„Best of-Album“
„Im Zug nach Süden“
„Herr des Feuers“

Den 52 årige sanger fortrækker at synge på sit modersmål, Italiensk. I det tyske sprog kan han føle. Han ønsker at mærke hver linje fra rødderne til tæerne.

Kun på den måde føler man troværdighed. Man må tro på, hvad de synger, siger han på sin hjemmeside.

Den aktuelle CD + DVD special Edition en aktuel CD + DVD „Wir sind Kameraden“ er en garanteret succes. Denne samme sang er dedikeret til alle brandfolk. Han ærer deres arbejde. Ideen kom fra en østrigsk brandmand, som sagde ved en koncert, at han synger så smukke sange om livet, så hvorfor ikke om brandmænd.

I øjeblikket er Andreas Fulterer på turné med sit band. Den 28,4. Han er gæst i Schorndorf.

kilde:Schlagerplanet.com

 

Det skal du læse