Schlagerplanets julekalender

Ja, I har læst rigtig, Fra 1. December i år er vente tiden endelig over, for der starter Schlagerplanet nemlig runde 2 af deres julekalender. Her er der store overraskelser hver dag som man kan vinde, da der bag hver låge er skjult spændende opgaver relateret til stjerner i schlager branchen. Her kan du bevise din viden og have det sjovt, læse skøre eller interessant ting om dit schlager idol. Og du behøver ikke bekymre dig: I en nødsituation er der en lille tip fra Schlagerplanet.

Har du åbnet en låge, kan man vinde store præmier som, Cd’er, DVD’er eller koncert billetter fra nogle af de mange schlager stjerner, gavekort og og og – men Schlagerplanet ønske ikke at fortælle for meget om hvad man kan vinde, men at man hverdag får et gave tips, som vil lette din søgen på den perfekte gave. Måske hvis du vinder en, kan man bruge den som gave og gøre en af din kære glad.

schlager-planet-christmas

Når alle 24 låger er åbnet, deltager du desuden i hovedgevinsten, og her er chancen for at vinde en uforglemmelig bytur med overnatning for to personer i Tyskland, koncert billetter til blandt andet Howard Carpendale, Kastelruther Spatzen, Helene Fischer, Amigos og mange flere. Også til schlager star parade i en by efter eget valg. Naturligvis er der meget mere at vinde, som Schlagerplanet siger, lad jer overraske.

Sammen med partner som Zalando, Sealife, Blimenfee og andre har Schlagerplanet fundet disse fantastiske præmier.

Så kære, I skal kun sove seks gange mere og så hedder det gåde, sjov og vinde. Som du kan se frem til. Du kan læse mere om julekalenderen på Schlagerplanet.com.

[box_info]Kilde: www.Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse