Schlagernacht in Weiss: Den mest elskede Schlager-Event i Bayern!

Den fjerde udgave af Schlagernacht i Weiß i juli 2018 oversteg alle forventninger. Flere tusind mennesker kunne tilbringe en vidunderlig dag på det kærligt skabte arrangementsområde i Döckingen / LK Weissenburg-Gunzenhausen. En sådan begivenhed i en speciel atmosfære, der er noget andet, er aldrig blevet set her i regionen. 30 artister festede med gæster fra hele Tyskland og nabolandene en mindeværdig Schlager fest. Den 22. juni 2019 kommer denne legendariske fest tilbage til Bayern!

Den 5. Schlagernacht i Weiß den 22. juni 2019 – igen med over 30 kunstnere og 11 timers program: Andy Borg, Michelle, Ireen Sheer, Olaf Henning, Anita & Alexandra Hofmann, Norman Langen, Bata Illic, Olaf Berger, Daniela Alfinito, Sunrise, Christian Lais, Eloy de Jong, Pures Glück, Rosanna Rocci, Herztattoo, Sonia Liebing, Stefan Peters, Die Schlagerpiloten, Tanja Lasch, Sandy Wagner, Tanja Sommer, Vamos, Lisa-Marie, Riko, Fredy Pausch, Klaus Densow, Frank Lukas und Nadine Fabielle vil stå for på den store udendørs scene!

Få dine billetter til denne mega-event her nu!

Kom også til Schlager-Fruhschoppen søndag den 23. juni 2019! En brunch af den ekstra klasse afventer dig om søndagen. Fra 10.30 klokken er Stefan Dietl og die Aufdreher “turn up”. De har allerede spillet en sensationel brunch i de sidste 4 år.

Umiddelbart derefter opvarmes andre kunstnere som Bergkristall og også die Münchner Zwietracht. “Dem der kender vores Schlager morgenmad, ved selvfølgelig, at det ikke bliver ved denne line-up. Selvfølgelig vil der også være mange ekstra musikalske overraskelser i 2019.

Det er igen et sjov sammenhold, et møde og hilse med stjernerne i en familieatmosfære med kulinariske lækkerier som okse på spyd, grillede ænder, frisk fra grillen eller vegetarisk grøntsagspande samt kaffe og kage. Adgang på søndag er gratis for alle.

Hele dagen længe er der autograf sessioner af stjernerne, en hoppe borg og en karrusel for børn og en stor fan merchandise og cd shop.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse