Schlagernacht in Weiss – d. 22. Juni 2019.

Den 5. Schlagernacht in Weiss var lige ved at gå i vasken, men overlevede. Porten blev åbnet kl. 13.00 for publikum – en time før at kunstnerene skulle begynde at performe. Vi havde mulighed for at være med fra kl. 10 for at være med til lydprøver mm., og det var virkelig en must at gå rundt og hilse på alle kunstnerne før det hele gik løs. Solen stod lige på himlen 27 grader, med små skyer.

Ramona Martiness.

Kl. 12.30 brød helvede løs. Det væltede bare ned i spandevis, folk var på vej ind på pladsen. Allerede inden de kom ind var de sjaskvåde. Vi havde fået instruktion om at hvis uvejret blev værre med torden og lyn – så skulle vi gå ud i vores biler og blive siddende der. Flere tusinde fans mistede modet, og gik hjem. For de 6100 fans der blev der, blev det en fantastisk aften. Regnen aftog, men det silede hele tiden stille og roligt ned. Jeg måtte på et tidspunkt ind for at skifte tøj og sko samt få tørret mit kamera. Mange af pressefolkene var også gået, desværre.

Pablo  Grande.

Kunstnere der var med: Nadine Fabielle, Manuel Dobler, Ramona Martiness, Freddy Pausch, Pablo Grande, Deneeze, Riko, Herztatoo, Diee Cappuccinos, Michelle, Klaus Densow, Frank Lukas, Olaf Henning, Lisa-marie, Christian Lais, Tanja Lasch, Bata Illic, Daniela Alfinito, Mitch Keller, Ireen Sher, Vamos, Andy Borg, Sunrise,Sonia Liebing, Norman Langen, Anita & Alexandra Hofmann, Olaf Berger, Eloy de Jong, Sandy Wagner, Die Schlagerpiloten.

Michelle.

Aftenens Moderator var Jens Seidler. Ramona var spændende at se optræde, hun var meget karismatisk i sin fremtoning, med en meget kraftig stemme som fanger en med det samme. Pablo Grande, er der ikke mange der kender, men han kommer fra Argentina. Er vokset op i samme by som Semino Rossi, og de kender godt hinanden. Her bliver der sunget skønne arier på spansk mm., minder meget om Semino Rossi når han synger.

Die Cappucinnos.

Frank Lukas.

Ja Michelle, kender jo alle. Hun kom ud på scenen med sko på, og var ved at falde pga. det havde regnet i stride strømme. Så hun smed skoene og dansede herefter i bare fødder under hele hendes koncert. Der kom et hav af kendte numre fra hendes seneste Album. Die Cappuccinos – sødsuppe, men de kan synge. De har en virkelig god treklang som man ikke kan undvære at lytte til. Publikum var da også med lige fra starten af.

Olaf Henning.

Lisa-Marie.

Frank Lukas er også et spændende emne, som vi nok ikke ser så meget til, men en spændende herre med et flot repertoire. Olaf Henning har også været med i en del år, og ja, alle fansene synger bare med på hans melodier. Han fik en lille pige op på scenen, hvor hun sang lidt fra hans melodier samt de dansede lidt. God stemning. Lisa-Marie, som blev opdaget af Stefan Mross som jo som sagt har Immer Wieder Sonntags har udtalt: Hun bliver til noget stort.

Christian Lais.

Tanja Lasch.

Hun har stået på scenen siden hun var 7 år. Og med hendes nu 22 år, er hun nok ved at være der. Hun har en meget kraftig stemme, selvom hun er høj og ranglet. Christian Lais som jo var en del af duetten Ute Freudenberg/Lais, er jo som sagt gået single. Jeg kunne bedre lide hans sange sammen med Ute. Med det er jo en smagssag. Tanja Lasch fik fremført sin “Alle Farben meiner Welt” og “Plattenspieler” fra sit nye Album, og så afsluttende med “Die immer Lacht”.

Daniela Alfinito  & Stefan Peters.

Mitch Keller.

Daniela Alfinito er også et spændende emne, med hendes “Blue Jeans”. En melodi som alle kan synge med på. Stefan peters fra Schlagerpiloten laver en duett med Daniela – super godt. Virkeig en øreklinger. Mitch Keller kræver ingen præsentation overhovedet. Han er over det hele. Du kan snart ikke høre en cd med en kunstner uden at Mitch har lagt kor på. Hans egen fremstråling på scenen fejler heller ikke noget. Han har fat i folk med sine gode melodier.

Andy Borg.

Sunrise.

Ireen Sheer præsenterede som et af hendes numre Tennezee Walz fra 80 erne. Andy Borg kan bare ikke lade være med altid at skulle lave sjov. Hernede var han oppe og kæmpe med mikrofonstativet. Moderatoren Jens Seidler, var han også ved helt at hyle ud af den. En rigtig spassvogel. Han kom selvfølgelig med mange af hans rigtig gode numre som folk bare sang på livet løs til, bla. Sarah. Han kan virkelig skabe en stemning der er helt unik.

Sonia Liebing.

Norman Langen.

Sunrise var også en spændende duo fra Sydtyrol, som man måske også lige skulle prøve at Google. Sonja Liebing, en spændende pige med et kæmpe repertoire. Og så ser hun jo bare top tunet ud. Alle synger bar med på hendes melodier. Havde mange fans blandt publikum hernede. Har ikke svært ved at ramme de høje toner. Norman Langen fortalte at Schlageren havde virkelig lagt fra land her de senere år.

Anita & Alexandra Hofmann.

Sådan var det ikke da han begyndte. Han forsøgte sig lidt frem med forskellige musikalske udfoldelser. Anita & Alexandra Hofmann gav et musikalsk show denne regnfulde aften hvor publikum totalt glemte at det regnede. De var meget Show præget, med lidt italienske arier. De kan bare det der med at få fat i folk. Eloy de Jong kom medprøver fra hans nye Album, samt sjæleren i nok kan huske fra Florians show – hans gennembrud.

Olaf Berger.

Die Schlagerpiloten afsluttede denne aften, med i lidt over en time at komme med deres allerbedste numre, som samtidig blev optaget på DVD direkte dernede. Der var stemning med Balloner og Fyrværkeri til kl. 2.

Eloy de Jong.

Et virkelig godt planlagt Schlagernacht in Weiss – den skal man bare ned og se. Stemninger hernede er helt unik. Alle synger bare med !!!

Die Schlagerpiloten.

Det skal du læse