Schlagernacht i Weiss d. 21. Juni 2019.

Schlagernacht in Weiss for 5. gang. Det blev lykkens gang – så kunne vi få tid til at komme ned til denne festival og følge 30 fantastiske kunstnere fra Schlagerverdenen, sammen med 10.000 glade fans.

Scenen her ligger i udkanten af et boligkvarter i byen, som ejes af Stadelmann. Det er enormt flotte kulisser, som minder meget om et Florian Silbereisen show fra Daserste/MDR. En have bygget op med to store øltelte samt masser af borde og bænke. Desuden sidder man under træer i espalie af vindrue planter – meget idyllisk lavet.

Der er desuden opstillet telte oppe på en platform, for at have plads til VIP adgang for fansene. Er man til en tur i svømmepølen – ja så er den der også, sammen med en meget flot have. Jo, Det er et sted der skal opleves her så tæt på München.

Der bliver ifølge Stadelmann lavet mange Event hernede i løbet af året på netop dette sted. Der er selvfølgelig alle former for drikkevarer, samt et hav af varme retter samt pølser og grillet kød og kaffe/The med kage, til hele aftenen.

Et typisk Event er fra kl. 14.00 til 02.00. Kulisserne må man sige, er jo også helt i top.

Det skal du læse