„Schlagerjubiläum“ med Florian Silbereisen – bedømmelse

I går lørdag præsenterede Florian Silbereisen “Das große Schlagerjubiläum 2022 – Auf die nächsten 100!” på ARD. Med dette show fejrede han sin 100. optræden som vært for Feste-showene. Publikum ventede spændt på Helene Fischers optræden, som naturligvis først kom på scenen til allersidst i de 195 minutter showet varede. Dette garanterede høje seertal, men ventetiden var det hele værd. Helene Fischer leverede en af sine bedste tv-optrædener, indtil da havde mange andre sangere og bands skabt en fantastisk stemning i Leipzig.

Publikum havde også et par overraskelser at se frem til. Hvem ville have troet, at Reiner Calmund ville synge ved festlighederne sammen med Florian Silbereisen? Flori havde også fornøjelsen af at høre Nena synge hans yndlingssang “Wunder gescheh’n”. Det store Schlagerjubiläum 2022 med Florian Silbereisen faldt i hvert fald i god jord hos publikum.

“Das große Schlagerjubiläum” den 22. oktober med Florian Silbereisen begejstrer tv-seerne

Selv om mange store stjerner var gæster ved det store Schlager-jubilæum, var Helene Fischer endnu en gang showets højdepunkt, og efter cirka tre timers udsendelse var tiden endelig kommet. Dronningen af tyske schlager begyndte sin fremragende præstation.

Sangene “Rausch”, “Vamos a marte” og “Wenn alles durchdrereht” gav fansene gåsehud. Men højdepunktet var helt sikkert den store finale. Sammen med Florian Silbereisen sang hun sit superhit “Mit keinem andern”. Begge stod sammen i regnen og havde det tydeligvis sjovt.

Helene Fischer besvarede naturligvis også spørgsmål fra publikum. Der var endda et par private indsigter. Hvem ville have troet, at Florian Silbereisen ofte bliver inviteret til kaffe med Helene Fischer og Thomas Seitel?

Men Florian Silbereisen fejrede naturligvis ikke kun sit store schlagerjubilæum med Helene Fischer. Endnu en gang sørgede Nicole for et følelsesmæssigt højdepunkt, for efter sin kræftsygdom er hun endelig tilbage på scenen. “I’m back” er mottoet, og der var også en sang, der passede til det. ESC-vinderen virker synligt glad for at kunne optræde foran så mange tilskuere igen.

En anden (afdød) stjerne fra ESC var i det mindste også med i billedet i aften. Eloy de Jong sang sangen “Ein Lied kann eine Brücke sein”. På skærmen blev han støttet af den legendariske Joy Fleming. Jürgen Drews blev begejstret hyldet under en af sine sidste tv-optrædener. Andreas Gabalier og Kelly Family var også på scenen sammen.

Nena overrasker Florian Silbereisen ved “Das große Schlagerjubiläum 2022”

Nena fejrede allerede sin premiere ved ARD-festlighederne i forbindelse med Schlager-comebacket i juli. Denne gang var 80’ernes ikon en overraskelsesgæst. Hun sang Florians yndlingssang “Wunder gescheh’n” for ham, men sangen var ikke den eneste gave, der var også et selvhæklet halstørklæde til ham.

Reiner Calmunds optræden som sanger var også en overraskelse. Sammen med Florian sang fodbold-sværvægteren Höhner-hittet “Nemm mich su, wie ich ben (Tag mig som jeg er)”. Reiner Calmund var bestemt i godt humør, at Playback ikke sad perfekt, kan tilgives for en amatørsanger.

“Das große Schlagerjubiläum 2022 – Auf die nächsten 100!” med Florian Silbereisen – publikumsbedømmelser

At Florian Silbereisen kunne præsentere sin 100. udsendelse som vært den aften, skyldes også de gode seertal. Med over seks millioner seere til tider har han med succes bragt tysk schlager ud af sin niche.

Det skal naturligvis også bekræftes ved det store Schlager-jubilæum. Forholdene var under alle omstændigheder gode, og det er sjældent at se så mange store stjerner på én scene. Desuden var Helene Fischers optræden alene en garanti for gode seertal, og efter et lille lavpunkt i 2021 var “feste” markedsandele også meget gode igen i år.

Dette var tydeligt i vurderingerne af 2022 Das große Schlagerjubiläum. Der var trods alt 4,74 millioner seere på ARD på i går aftes. Det gav Florian Silbereisen en god markedsandel på 19,5 procent.

Her er en oversigt over seertallene for Florian Silbereisens seneste tv-shows.

  • 22. Oktober 2022 „Das große Schlagerjubiläum“ – 4,74  Millionen seere
  • 23. Juli 2022: „Das große Schlagercomeback“ – 4,93
  • 09. Juli 2022: „Schlagerstrandparty 2022“ – 4,62
  • 15. Januar 2022 „Die schönsten Schlagerüberraschungen aller Zeiten“ – 4,33
  • 27. November 2021 „Das Adventsfest der 100.000 Lichter“ – 6,29
  • 23. Oktober 2021 „Schlagerbooom 2021 – Alles funkelt! Alles glitzert!“ – 5,27
  • 04. September 2021 „Schlagerchallenge.2021 – Ganz großer Traum“ – 3,69
  • 14. August 2021 „Große Schlagerstrandparty zum Geburtstag“ – 3.82

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse