Schlagerfestival Horsens i tv

Som mange eller alle, som var med ved schlagerfestivallen i Horsens, ved, var DK4 der og optog det hele. De har nu redigeret deres optagelser og er klar til at sende det, så vi kan nyde gensynet med denne gode, varme dag med masser af god musik.

2

Her er, hvad DK4 selv skriver om udsendelsen:

I år kunne danske schlager-fans, for første gang nogensinde, opleve en Open air Schlagerfestival, på dansk grund. En uforglemmelig solskinsdag i Horsens, med fest og farver, boder, stemning og fantastiske schlager-rytmer. Denne forrygende festival var arrangeret af dk4 samt Horsens & Friends. Og dk4 var selvfølgelig til stede med kameraer, lys og lyd for, at forevige denne begivenhed. Gå ikke glip af programrækken; dk4 Schlagerfestival Open-air 2014, der byder på nogle af tidens største tyske schlager-kunstnere. Se blandt andet Michelle, Peter Michael, Nino de Angelo, Laura Wilde og ikke mindst, den nye funklende stjerne på Schlager-himlen; Beatrice Egli. Se med på dk4 – og mon ikke vi ses igen i 2015…

DK4 har valgt at bringe optagelserne over 6 lørdage, hvor hver udsendelse varer ca. 30 minutter. Den første udsendelse kommer lørdag d. 4 oktober kl. 21, på DK4 kanalen.

Herunder er et par billeder fra dagen:

Schlagerfestival-Horsens-2014 (5) Schlagerfestival-Horsens-2014 (20) Schlagerfestival-Horsens-2014 (27)

Det skal du læse