„Schlagercomeback“ bedømmelse

I lørdags d. 23 juli præsenterede Florian Silbereisen “Schlagercomeback 2022” live på ARD. Millioner af fans havde længe ventet på dette show, for endelig vil Helene Fischer være tilbage på tv og på scenen. Men de andre stjerner gav os også en stemningsfuld aften fyldt med følelser. Florian Silbereisen sikrer jævnligt høje seertal med sine “Feste”. Showet i Leipzig blev bestemt godt modtaget af tilskuerne. Også selvom optræden af for eksempel Nena var meget kontroversielle. Denne gang formåede skaberne dog endda at overraske den ene eller den anden med gæstelisten. “Schlagercomeback 2022” var en alsidig succesfuld begivenhed.

“Schlagercomeback” med Florian Silbereisen blev taget godt imod af seerne

Helene Fischers optræden ved “Schlagercomeback” på ARD var ventet med stor spænding. Der er altid en prikkende stemning i luften, når det tidligere drømmepar til det tyske schlager møder hinanden. Helene indtog naturligvis kun scenen i Leipzig til den store finale. Florian Silbereisen trykkede på den røde buzzer, og showet startede 1 minut senere.

Under sin optræden beviste Helene Fischer endnu en gang, hvorfor hun er dronningen af ​​tysk schlager. Et bombastisk sceneshow og en fantastisk optræden får en til at glæde sig til turnéen i 2023. Hun sang selvfølgelig sine hits som “Achterbahn”, “Atemlos” og “Fieber”. Men vi kunne også opleve den nye single “Blitz” live.

Ja, Helene Fischer var aftenens superstjerne ved det store schlager-comeback. Men Nicole havde klart den mest følelsesladede optræden. Allerede i begyndelsen af ​​ARD-showet fortæller hun om sin kræftsygdom og hun fældede endda nogle tårer. Passende nok er Nicoles nye single “Ich bin zurück”. Vi ønsker ESC-vinderen al mulig succes og et godt helbred.

Udover mange kendte gæster, der faktisk (næsten) altid optræder sammen med Florian Silbereisen, som Beatrice Egli, Maite Kelly, Jürgen Drews eller Lucas Cordalis, var der faktisk et par overraskelser. Bemærkelsesværdigt var for eksempel verdensstjernen Anastacias og Kim Fishers optræden sammen med Peter Plate. Florian Silbereisen havde et rigtigt kup der.

Med “Schlagercomeback” vækker Nena ikke kun entusiasme

Nena er indiskutabelt en af ​​de mest succesrige sangere i Tyskland. Med nogle tvivlsomme udtalelser under corona-pandemien satte hun sig dog selv på sidelinjen. Så det var virkelig modigt af Florian Silbereisen at invitere Nena til det store schlager-comeback. Med superhittet “99 Luftballons” havde hun hurtigt publikum på sin side. I øvrigt fik 80’er-ikonet lov til at synge denne sang to gange. Der var naturligvis ingen kritiske spørgsmål fra Florian Silbereisen. Musikalsk var Nenas optræden bestemt en succes.

“Schlagercomeback” – Seerne

Allerede ved “Schlagerstrandparty 2022” den 9. juli opnåede Florian Silbereisen igen flotte seertal. Disse vil dog sandsynligvis blive toppet med det nuværende ARD-show. Med sine præstationer tiltrækker Helene Fischer altid stor interesse. Senest har hun været gæst i “Schlagerbooom 2019”. Dengang så 5,75 millioner mennesker med. Dette bragte Florian Silbereisen en markedsandel på hele 21,3 procent. Her er en oversigt over vurderingerne for de seneste “Feste”:

  • 23. juli 2022: “The big hit comeback” – 4,93 millioner seere
  • 9. juli 2022: “Schlagerstrandparty 2022” – 4,62 millioner seere
  • 15. januar 2022 “Die schönsten Schlagerüberraschungen aller Zeiten” – 4,33 millioner seere
  • 27. november 2021 “Das Adventsfest der 100.000 Lichter” – 6,29 millioner seere
  • 23. oktober 2021 “Schlagerbooom 2021 – Alles funkelt! Alles glitzert!” – 5,27 millioner seere
  • 4. september 2021 “Schlagerchallenge.2021 – Ganz großer Traum” – 3,69 millioner seere
  • 14. august 2021 “Große Schlagerstrandparty zum Geburtstag” – 3,82 millioner seere

Kilde. Schlagerfieber.de

Det skal du læse