“Schlagerbooom Open Air”: Daniela Katzenberger forårsager irritation

Florian Silbereisen vækker allerede opstandelse før “Schlagerbooom Open Air” i Kitzbühel (30. juni) – ikke kun i den bedste forstand. Angiveligt er reality-tv-blondinen Daniela Katzenberger blevet bedt om at deltage i showet hvilket tilsyneladende er for meget for masser af fans.

Disse navne på Silbereisens gæsteliste lyder som stjerner: Andreas Gabalier, Howard Carpendale ogDJ Ötzi. Dette navn lyder som problemer – i hvert fald for Florian Silbereisen: Daniela Katzenberger! For ifølge “Bild” er det nemlig hende, der er blevet bedt om at optræde ved “Schlagerbooom Open Air”.

Foto: obs/zooplus AG/Thomas Fähnrich

Der er kritiske røster, især på Florians Instagram-konto. “Hr. Silbereisen, florian? Seriøst?! Hvorfor ikke også moderen? At de tilbyder en sådan familie en platform på offentligt tv er virkelig et stærkt stykke arbejde”, skriver en bruger. En anden tilføjer: “Ingen Katzenberger! Ingen har brug for denne skandaløse familie. Det ville også være en fornærmelse mod de rigtige stjerner!” Og en anden bruger skriver: “Fede gæster, men jeg kan ikke forstå, hvorfor Daniela Katzenberger skal være der!”

Florian Silbereisen har stadig tid til at reagere

Selv om rygterne om Daniela Katzenberger, der skal optræde i et af Florian Silbereisens shows, endnu ikke er blevet bekræftet, er det endnu uvist, om tv-blondinen rent faktisk vil være på scenen. De ansvarlige kan nemlig stadig nå at reagere på den voldsomme modvind. Der er trods alt stadig et stykke tid til “Schlagerbooom Open Air” den 30. juni …

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER