Schlagerbooom drager konsekvenser efter billetsalg – Florian Silbereisen annoncerer det selv

Hvert år ser schlagerfans frem til “Schlagerbooom”. Florian Silbereisen inviterer branchens crème de la crème til at optræde sammen med ham på scenen.

I 2024 finder “Schlagerbooom” sted den 19. oktober i Westfalenhalle i Dortmund. Billetterne blev sat til salg den 16. marts, og tilstrømningen af fans er tilsyneladende så stor, at arrangørerne nu har draget deres konklusioner.

Schlagerboom: Florian Silbereisen annoncerer overraskelse

Florian Silbereisen kan næsten ikke tro det. “Efter bare et par timer var den enorme Westfalenhalle i Dortmund næsten helt udsolgt!” meddelte “Traumschiff”-stjernen på sin Instagram-profil den følgende dag. Så snart forsalget til hans schlager-event var blevet frigivet, stod fans tilsyneladende i kø for at få billetter foran mobil- og pc-skærme.

Og den store interesse har en effekt. “På grund af den store efterspørgsel har du nu mulighed for at være en del af Schlagerbooom 2024 fredag den 18. oktober 2024 og fejre schlager på en måde, som ikke fejres andre steder,” meddeler Silbereisen stolt.

Det er aldrig sket før

I de senere år er der ofte blevet uddelt billetter til generalprøven dagen før det store liveshow. Men prøven er aldrig blevet optaget før. Dette kan øge chancen for, at fans kan se de første stjerner i “Schlagerbooom” give deres indøvede optrædener. Det vides endnu ikke præcis, hvordan programmet kommer til at se ud. Gæstelisten med kendisser er heller ikke offentliggjort endnu.

Billetter til den første optagelse den 18. oktober er allerede tilgængelige på Eventim. Alle kategorier er stadig tilgængelige i stort antal (pr. 20. marts 2024). Priserne spænder fra ca. 55 euro til knap 105 euro. Der er også stadig pladser tilbage til live-showet “Schlagerbooom”.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse