Schlagerbooom bliver til en herrebooom

På lørdag fejrer Florian Silbereisen “Schlagerbooom 2021” med sit publikum. Efter en to års pause fejres schlager endelig med et publikum på stedet. Når man ser på gæstelisten, bemærker man dog en ting, der er overraskende … Hvor er Schlager-kvinderne?

Florian Silbereisen har slået på tromme for sit show ”Schlagerbooom 2021!” I dagevis – øvelserne er allerede i fuld gang. Med stjerner som Andreas Gabalier, Roland Kaiser, DJ Ötzi, Howard Carpendale, Jürgen Drews og Mickie Krause og Florian annoncerede for nylig på Facebook: “Nu er det officielt: Matthias Reim, Thomas Anders og Ben Zucker er der også !!” Hape Kerkeling, veteranen Dieter Hallervorden og David Garrett vil også være gæster på showet lørdag.

Hvor er Maite Kelly, Andrea Berg og Kerstin Ott?

Én ting er klar: Gæstelisten er endnu ikke fuldført. Flere navne kendes endnu ikke. Powerkvinderne Maite Kelly, Andrea Berg, Kerstin Ott, Michelle og et par andre stamgæster var tidligere faste gæster på Florian Silbereisens shows. Det er ret sikkert, at Beatrice Egli vil være der igen i dette show. Sammen med Ross Antony var hun allerede med-repræsentant i de to tidligere programmer. Holdet vil sandsynligvis også stole på den populære trio også denne gang.

Er der uventede overraskelser?

Men hvem kan vi se frem til på lørdag? Der går rygter om et optræden af ​​Romy Kirsch, der sammen med Eric Philippi var i fokus for “Schlagerchallenge.2021” og skal udvikles som et nyt talent. Allerede nu er det sikkert, at det bliver et rigtigt “herre-booom”. Men hvorfor er det det? Er der bare for få kvinder i øjeblikket til at promovere nye sange? Kerstin Ott har netop udgivet sit nye album, og nye titler af Maite Kelly og Michelle udkommer snart … Måske er de talte damer overraskelsesgæster på lørdag, men ville du ikke annoncere ved så store navne?!

Vi er bestemt spændte på, hvem der vil være der på lørdag til ​​”Schlagerbooom 2021″!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse