“Schlagerbooom” 2022 med Florian Silbereisen er aflyst!

Det er den største schlagerbegivenhed i efteråret: Schlagerbooom i Westfalenhalle i Dortmund. Men desværre kommer der ikke noget ud af det i år. Ikke desto mindre kan Schlager-fans se frem til et nyt show med Florian Silbereisen.

I den officielle meddelelse fra MDR hedder det: “Normalt samles 10.000 schlagerfans i hallen og fejrer det sammen med mange schlagerstjerner. Men det er netop det, der gør det vanskeligt at planlægge præcist i disse tider. Da det ikke kan forudses, hvordan Corona vil udvikle sig i efteråret, er det svært at handle og opføre sig ansvarligt i en lukket hal med tæt pakket fans.”

Florian Silbereisen: Jubilæum i stedet for Schlagerbooom

For Schlager-fans var den 22. oktober allerede reserveret i kalenderen: Det var faktisk meningen, at “Schlagerbooom” skulle finde sted der – det var i hvert fald sådan, det blev kommunikeret. Men så opstod der forvirring i de sidste par uger:

Schlager-stjernen Nicole annoncerede på sine sociale netværk, at hun ville være der eksklusivt og afslørede endda, at generalprøven skulle finde sted en dag før, den 21. oktober. Men så blev opslaget slettet. Desuden har ORF sidenhen fjernet udsendelsen helt og holdent fra programfladen.

Men hvad vil der ske den 22. oktober? Der kommer en ny udsendelse: Florian Silbereisen præsenterer “Das große Schlagerjubiläum 2022 – Auf die nächsten 100!” – er titlen på det Eurovisionsshow, der vil finde sted i stedet. Baggrund: Dette show er allerede den 100. udgave af Feste-showene og skal derfor fejres på en passende måde. Gæsterne er endnu ikke offentliggjort.

Kilde: MDR.de

Det skal du læse