Schlagerbooom 2019: Gæsteliste siger næsten sig selv

Billede: MDR/JürgensTV/Dominik Beckmann

Florian Silbereisen inviterer også til “Schlagerbooom” i 2019. Vi har opsummeret alle kendte oplysninger om datoer, om mulige gæster, til billetter.

Med mere end 13.000 fans, der også i år vil samles i Dortmund Westfalenhalle, er tv-showet det største schlagershow i verden, ifølge MDR. Billetterne til “Schlagerbooom” 2019 er allerede til salg. Og det selvom der ikke er annonceret en eneste kunstner til begivenheden. SchlagerPlanet er gået på udkig efter ledetråde og fortæller nu, hvilke schlagerstjerner du kunne opleve ved “Schlagerbooom”, og hvilke der ikke vil være der.

Det vigtigste er at: “Schlagerbooom” finder sted den 2. november i Westfalenhalle i Dortmund. Hvis du vil være en del af det, kan du allerede sikre dig billetter til begivenheden. Alle andre som ikke vil tage den lange rejse eller ikke kan få billet, kan stadig være med: “Schlagerbooom” vil også blive sendt direkte på tv i 2019.

Som altid med Florian Silbereisens festlige shows, er gæstelisten til “Schlagerbooom” 2019 i øjeblikket stadig en meget velholdt hemmelighed. Der er selvfølgelig også nogle ledetråde, der antyder, hvilke schlagerstjerner der kunne være med. Den vigtigste indikation til dette er datoen den 2. november. fordi: Hvis du kigger nærmere på musikernes kalendere, kan du allerede udelukke en hel del stjerner som potentielle “Schlagerbooom”-gæster.

Disse stjerner vil ikke være gæster ved “Schlagerbooom”:

For eksempel er Ben Zucker ikke på Dortmund den 2. nov., men vil være på scenen på en af hans turnékoncerter i Leipzig. Og også Eloy de Jong og Vanessa Mai har deres egne koncertdatoer netop denne dag.

Derudover konkurrerer en bestemt begivenhed med “Schlagerbooom”, der også finder sted den 2. november 2019: “Schlagernacht des Jahres” i Oberhausen. I henhold til König-Pilsener-arenas hjemmeside er der bekræftet mange stjerner til denne begivenhed, der ikke kan optræde ved Florian Silbereisen:

 • Howard Carpendale
 • Matthias Reim
 • Münchener Freiheit
 • Fantasy
 • Jürgen Drews
 • Michelle
 • voXXclub
 • Nik P.
 • Mickie Krause
 • Kerstin Ott
 • Feuerherz

Derudover vil Sonia Liebing ifølge hendes egen tidsplan også være til stede ved “Schlagernacht des Jahres”. Og en anden begivenhed finder også sted den 2. november med nogle Schlager-stjerner: Semino Rossi, Nicole, Francine Jordi og Maximilian Arland optræder ved “SWR4 bei euch” i Simmern og sandsynligvis ikke ved “Schlagerbooom”. Derudover virker en optræden af Helene Fischer usandsynlig. Schlager-dronningen holder pause i 2019 og har derfor hverken et nyt album eller en tour, der verserer, der ville være værd at reklamere for.

„Schlagerbooom“ 2019: Disse stjerner er sandsynligvis med

Selv om mange stjerner har andre forpligtelser, er der også nogle, der med sikkerhed vil være med på “Schlagerbooom” i 2019. At så mange andre kunstnere afholder koncerter på datoen, vil den anden vej rundt øge chancerne for andre stjerner, at de er med hos Florian Silbereisen:

KLUBBB3: At bandets vært Florian Silbereisen, er mere end sandsynligt. Derudover har KLUBBB3 annonceret et nyt album her i sommeren 2019.

Beatrice Egli: Er næsten med i alt tv med hendes nye album “Natürlich!” Og har ifølge hendes kalender den 2. november.

Giovanni Zarrella: Med sit Italo Schlager-album skaber han i øjeblikket en ganske sensation og er gæst i næsten alle større tv-formater. Dog ikke hos Silbereisens “Schlagern der Sommers”. Efter at have været en del af “Alle singen Kaiser” synes en optrædelse ved “Schlagerbooom” meget mulig.

Andrea Berg: Et optræden af Schlager-dronningen virker mere end sandsynligt. Andrea Berg er på scenen for sidste gang før en af sine open-air koncerter i august. D. 29. November starter derefter hendes turné. Medvirken i “Schlagerbooom” ville være chancen for at promovere touren igen.

Roland Kaiser: I lighed med Andrea Berg har kejseren sin sidste koncert i begyndelsen af oktober 2019 og turnerer i foråret 2020.

Sarah Jane Scott: US-amerikaneren udgav sit nye album i august og har god kontakt med Florian Silbereisen. Når alt kommer til alt har de allerede været på tourné sammen.

Thomas Anders: Han vil udgive et nyt album til vinter. TV-showet ville være chancen for at promovere den første single. Derudover har Anders et meget godt forhold til Florian Silbereisen efter fælles single sidste år.

Die Schlagerpiloten: Som nykommer i året 2019 og har den 2. november i henhold til deres tidsplan for intet bedre for

David Hasselhoff: Hoff tager på turné i Tyskland i 2019 og har netop frigivet en ny sang sammen med Blümchen. En optræden i et Silbereisen-show er derfor meget muligt.

Andreas Gabalier: “Der Mountain Man” udgiver sit nye album “10 år Andreas Gabalier – Best of Folk Rock’n’Roller” den 13. september. Et optræden i “Schlagerbooom” ville derfor passe meget godt.

Santiano: Sømandsrockerne slipper deres album “MTV Unplugged” løs i midten af oktober og tager på turné i foråret 2020. Ville passe!

Fantasy: Freddy og Marcel udgiver deres nye album “Casanova” i begyndelsen af september. Ikke desto mindre er en optræden i “Schlagerbooom” muligt.

Ooonagh: Præsentere et nye album igen. Hun var også en del af “Schlagern des Sommers”, men indtil videre har dette ikke forstyrret så meget i “Feste” -serien.

Oli P.: Det samme gælder ham som for Ooonagh.

Vincent Gross: Schweizeren ville bestemt have tid den 2. november. Han skriver også nye sange – måske er “Schlagerbooom” en mulighed for at præsentere en af dem.

Marie Wegener: Hun udgiver sit nye album den 13. september. Det er meget muligt, at hun også får chancen for at introducere albummet ved Silbereisen.

Tanja Lasch: Hendes nye album har været på markedet siden slutningen af juni. En optræden i “Schlagerbooom” er derfor usandsynligt – men ikke udelukket.

Derudover er der stadig nogle Schlager-stjerner tilbage, der indtil videre ikke har planlagt nogen optrædener for perioden omkring “Schlagerbooom”, men som altid er med på grund af deres navn, der altid kandidater til et udseende. Disse inkluderer DJ Ötzi, Ross Antony, Maite Kelly og Bernhard Brink. Men Daniela Alfinito kunne også være med efter hendes sensationelle nummer 1-sejr.

Kilde: Schlagerplanet.de

Kilde: ARD foto
Could not load the poll.

Det skal du læse