Schlagerbooom i Dortmund d. 20. Oktober 2018.

Det blev en fantastisk aften i Dortmund til Schlagerboom. 12.000 fans havde fundet vej til en total udsolgt koncert/fest. Det blev en aften med internationale stjerner, skønne duetter, fyrværker og glimmer, og ikke mindst Christoffs homoseksualitet, hvor han frier på scenen til Ritchie. Qvoten for aftenes show blev 5,15.


Kunstnere der var med: Thomas Anders, Ross Antony, Andy Borg, Bernhard Brink, Claudio Capéo, Howard Carpendale, Alex Christensen & The Berlin Orchestra feat.Anastasia, Eloy de Jung, Jürgen Drews, Beatrice Egli, Linda Fäh, Feuerherz,, Roland Kaiser, Maite Kelly, The kelly Family, King of Disco – former members of Village People, Klubbb3, Leonard, Michelle, Kerstin Ott, Pur Matthias Reim, Marianne Rosenberger, Santiano, Sasha, Alvaro Soler, Sotiria, The 100 Voices of Gospel, The Golden Voices of Gospel, Solisterne ved Musikalen “Wahnsinn” & Ben Zucker.


Aldrig har musikken været så høj, som den var her i Lørdags. Den var øredøvende. Dejligt at se kunstnere som Anastasia og Village People. Et eller andet sted er det en god konstellation at også få internationale stjerner med i showet, det højner det lidt. At Christoff falder på knæ ved dette show og frier, finder jeg lidt upassende. Det har ikke noget med underholdning at gøre. At Klubbb3 er speakere ved Schlagerboom, finder jeg upassende. Lad dog Florian klare det selv, han er meget bedre.

 

Som man kan se var der denne gang virkelig gjort noget ud af udsmykningen: selvlysende kjoler og selvlysende mænd mm. Linda Fäh var med for første gang hvor hun sang sammen med Ross Antony “Stumblin Inn”. Lad os få flere af de kunstnere med, de er jo fantastiske – ikke altid de samme kunstnere. Der er så mange vidunderlige kunstnere derude som bare venter på at få en indbydelse.

 

Dejligt at se at hun blev vel modtaget af teamet. Jeg havde fornøjelsen dernede og få et kort interview med Linda, og jeg må sige at hun er umådelig sød, og meget imødekommende. En uspoleret stjerne. Apropo stjerner – der manglede ikke nogen overhovedet. De gjorde det simpelt hen så godt her allesammen.

Kerstin Ott var også med denne gang, dejligt. Sasha kom også med et nummer fra hans seneste album “Schlüsselkind”. Dejligt med også sådanne indslag. At se Village People igen efter så mange år var fantastisk. De kunne virkelig sætte gang i hallen med deres kendte melodier. Stemningen hernede var denne gang helt uovertruffen, folk var virkelig oplagte til denne aften.


En ting må man sige at shows, det kan de lave her i Tyskland. Findes ikke bedre nogen steder.


Musik skal ses Live !!!

 

Det skal du læse